Jump to content

Pierdut antifurt roti Skoda Fabia

Alex1981
 Share

Postare recomandată

Am pierdut antifurtul si numai pot schimba rotile. Am fost ieri la 5 vulcanizari, am incercat 7 antifurturi ( niciunul nu s-a potrivit ). Mi s-a spus ca ar merge si alea de Passat sau de la alta Fabia. Nu se pot distruge ca sa le inlocuiesc cu altele?

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca pui poza cu prezonul antifurt poate ai sanse mai mari (sunt multe modele-poate numeri si cati dintisori sunt). Au mai patit si altii si asa au rezolvat. Din experienta lor nu gasesti sa cumperi decat set complet. Antifurtul este de fabrica?

Link către comentariu

Am pierdut antifurtul si numai pot schimba rotile. Am fost ieri la 5 vulcanizari, am incercat 7 antifurturi ( niciunul nu s-a potrivit ). Mi s-a spus ca ar merge si alea de Passat sau de la alta Fabia. Nu se pot distruge ca sa le inlocuiesc cu altele?

Multumesc!

Au vreo serie? Nu poate fi comandat o dublura originala prin dealerul de la care ai luat masina? La fel se poate proceda si daca este antifurt "de firma" (Blocky, de exemplu).

Link către comentariu

nu poate fi comandat, decat un alt set cu totul si probabil diferit fata de cel existen.

nu poate fi distrus.o poza poate rezolva multe.

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

Antifurtul are 10 dinti. Poza acum nu am cu ce sa fac. Sincer le-as strica pe astea si as pune prezoane simple, dar mi-e frica sa nu imi stric jantele. O sa sun acum la Porche.

Link către comentariu

Incearca acolo sau la o intilnire de joi unde se strang multe masini VAG. Daca nu e urgent eu zic sa nu recurgi la metode artizanale.

Link către comentariu

nu poate fi comandat, decat un alt set cu totul si probabil diferit fata de cel existen.

nu poate fi distrus.o poza poate rezolva multe.

Te contrazic, setul initial a venit cu un cod unic al antifurtului. Daca il poti furniza producatorului, iti trimite o cheie identica pt setul deja aflat in posesia ta. Eu cel putin la cealalta Skoda am avut acest cod unic.

Link către comentariu

unde este scris acest cod unic? stiu ca exista doar un numar pe prezon, dar tocmai in capul unde se infileteaza.

eu am vorbit la Porche si mi-au spus ca nu au si nu inlocuiesc adaptoare antifurt. ceea ce am si facut, dar prin colegul nostru Volksman.

Link către comentariu

Vekau nu avea codul si a intrebat daca pot sa aduca ceva care sa se potriveasca cu ce are pe masina (din cite imi aduc aminte). In documentatia masinii ar trebui sa apara codul ala; daca nu e after market.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

merci.

eu nu am aflat la timpul potrivit unde trebuie sa caut.

apropo, unde ?

Link către comentariu

Topicul asta mi-a dat o idee: nu cumva ar trebui sa mergem de la inceput sa ne facem fiecare o copie dupa antifurt? Babacu' lucreaza la un combinat mare din Iasi iar baietii lui iti fac la strungurile lor orice :scratch: Tot romanu'-i priceput.

Link către comentariu

daca ai posibilitatea asta nu sta pe ganduri.

din pacate suntem la prea distantza... :scratch:

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

1. Incearca intii la reprezentanta cu codul (reprezntanta din iasi)

2. solutia cu strungul pare o solutie de back-up buna

3. alte solutii artizanale.

PS: roaga-te sa nu ai pana... :scratch:

Link către comentariu

Va multumesc pt raspunsuri. Am fost la Brady si au avut ei un antifurt potrivit. Mi-au spus ca nu este alta solutie decat sa cumpar alt antifurt care costa 70 sau 90 ron. Am preferat sa iau 4 prezoane simple si sa sper ca nu va incerca nimeni sa-mi fure jantele. Sincer ma gandesc ca am CASCO ( deh gandire de roman )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!