Jump to content

Centre de dezmembrari

David
 Share

Postare recomandată

iar ca diferenta de aspect evidenta sunt stopurile , mk1 avand stopurile patratoase sau dreptunghiulare( DEPINDE DE AN ) iar mk2 le are mai rotunjite si plasate pe coltz.

Modificat de Sickboy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golfone

8

• CV03XCM

7

• armando

5

• capone26

4

Ca sa intelegi mai multe uita-te care ce motor au avut etc...aici http://www.doppel-wobber.de/forum/index.php?page=Portal

Iar ca sa iti faci o idee de preturi alegi golfu 1 de aici .... http://www.unixauto.ro/Unix_Startlap_Form.aspx indiferent de motorizari (sau dupa ce ai gandi ca doresti sa cumperi)

Cum au spus si colegii mai sus reperele de tabla si cele de interior mai greu pe noi, (sunt si alea cateva) dar inca se mai dezmembreaza golf 1.

Atentie mare la podul pedalier praguri, rezerva roata, zona motorasului de la stergator, coltare fatza, astea sunt zone cunoscute ca fiind cel mai des ruginite. Mai sunt ele destule la mk1.

Link către comentariu

Intrebarea mea , daca cumpar masina , am de unde sa fac rost de piese de la dezmembrari etc ... se gasesc greu sau chiar deloc ?

Ma refer , ambreiaj , distributie , amortizoare , injectoare . planetare etc.

Stima.

Salut!

Daca te bazezi pe faptl ca vei intretine o masina din dezmembrari, atunci vei fi dezamagit - pararea mea, din dezmembrari iei numai piese care nu sunt supuse uzurii - elemente de caroserie, plastice, interioare, nu "consumabile"

Link către comentariu

Dar ce anume?

Sa nu te astepti la o masina de 20-30 ani minuni, mai ales la categoria de pret de < 700 Euro.

Daca masina e intreaga, nu e (foarte) ruginit, nu are lipsuri majore si e in stare buna de functionare, depinde de pret.

Masina pe care l-am luat eu, era 500 euro, am mai bagat cam tot atat in ea, si in afara de probleme estetice, e 100% functional, la primavara ii fac tinichigeria si vopsirea, si gata.

Link către comentariu

Mda , chela rau , interioru slabut , a vrut un prieten sa traga sa inchida usa , a ramas cu maneru-n mana , masina nu mai e ca in poza daca intelegi ce zic , e vopsita cu spray-ul , are o bancheta de golf 3 , dar nu poti sta in spate , ca nu ai loc la picioare , si la motor picura ceva ...

Mai bine mai astept un pic mai strang niste bani sa imi iau ceva mai bun .

Link către comentariu

Pune niste pics , asa de curiozitate :)

Si ce imi recomandati , mie imi place foarte mult cele pe motorina , dar nu prea parcurg drumuri in exterior , mai mult prin oras ... uni prieteni mi-au spus ca diesel e pt cei care facu km multi ...

Link către comentariu

cat esti dispus sa platesti pe un diesel?

daca vrei vii sa il vezi pe al meu...

Link către comentariu

deci , din cate am auzit un golf 1 , pus bine la punct tabla , motor , interior , e cam 800-1000e maxim

dar oricum

Tu pune niste poze cu el te rog cat mai recente :) stima.

Link către comentariu

decat sa fac poze, vii si il vezi, ma suni cand vrei si vorbim

ai nr in profil

Link către comentariu

Decat sa isi piarda timpul cum a facut cu golful meu(cel alb si cu grila doar cu un singur far si ala pe o parte care defapt e proiector :tuktuk: )...mai bine isi face bagajul si pleaca la Wolfsburg sa isi cumpere un golf 1 care sa nu aiba pic de rugina si sa fie complet !

Link către comentariu

Chill out , arata prea rau sincer . pozele erau foarte convigatoare , dar daca te apropii e alta masina .

In fine , succes la vanzare.

Link către comentariu

Golfone la masini de 25-30 de ani si cu pret de maxim 800-1000 euro o sa ai probleme in a gasi una fara genu asta de minusuri, ceva trebuie sa schimbi in reteta asta, ori mai scumpe ori mai noi, altfel fara sa investesti si tu in ele nu ai cum.

Link către comentariu

Am zis si eu sa nu se astepte la masini gata de expo la banii astia. Daca are 4 roti care sta in mare in acelasi directie si e in stare de deplasare singur si are si acte in regula deja merita vazut.

Daca vrei ceva gata de drum si sa arate ca masinile de pe intalniri tre sa bagi manuta adanc in p portofel, macar pana la adancimea de 2000euro...

Link către comentariu

Mda , cam asa e cu toate cu care am luat legatura , aveau cate ceva "bube" . ...

Link către comentariu

Iti dau un pont:

Iei la tine vreo 2-3000 Euro si vii la Sovata la Mustang la anu, in august, sigur nu vei fi dezamagit, poate iti pica si tie ceva de pe fundul ofertei.... :D

Link către comentariu

• 5 weeks later...
  • 3 months later...

Pentru cei din Arad, recomand un parc de dezmembrari din Lipova !!! Doar GOLF 2 !!

Link către comentariu

ai intrebat cumva daca au si anunt pe internet?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!