Jump to content

Centre de dezmembrari

David
 Share

Postare recomandată

Va pun aici doua numere de telefoane ale unor baieti care au piese de mk2 gasiti la ei tot ce vreti ba chiar si piese mk3 :

0722413716 Gabi

0726659253 Radu ------//--------

Deci acesti doI oameni inpreuna cu Golfistu aka Cornel sunt dupa parerea mea singurii din Buc care sunt rezonabili la preturi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golfone

8

• CV03XCM

7

• armando

5

• capone26

4

Golf 2 Syncro la dezmembrari langa mine

Link către comentariu

la autogara filaret in incinta fabrica de chibrite!

au piese vw 75'-95"

0745130447

unde ai tapitat interiorul? sau este original?

Link către comentariu

• 5 months later...

da' niste dezmembrari care sa aiba si golf 2 prin iasi stiti?

PS: ala din Letcani nu are nici o tangenta cu golfuletu!

Link către comentariu

• 1 month later...

salut...pe unde se rectifica un vilbrochen si / sau gasesc biele + vilbrochen pt 1.6 ahl

Link către comentariu

Cica ar fi un tip care dezmembreaza golf II undeva prin militari dar nu stiu exact am inteles ca in incinta unei fabrici.Cine are amanunte sunt interesat deoarece am inteles ca este subtire la pret.Va multumesc. :)

Radu 0726659253

Mrgi cu incredere la el :)

Link către comentariu

e vb de radu, la turbomecanica, avea anunt cu piese la anunturi :icon_thumright:

Link către comentariu

da' niste dezmembrari care sa aiba si golf 2 prin iasi stiti?

PS: ala din Letcani nu are nici o tangenta cu golfuletu!

Vezi in Bucium la Autoned sau ceva pe la Tomesti pe stanga imediat dupa a doua cale ferata.

Link către comentariu

pe radu il recomand si eu,are niste preturi super ieftine in comparatie cu altii pe unde am cautat piese,si are orice vreti,motoare,cutii planetare,orice,apelati cu ingredere este un super baiat

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Vezi in Bucium la Autoned sau ceva pe la Tomesti pe stanga imediat dupa a doua cale ferata.

mai e unu undeva pe malul bahluiului...spre tomesti.... cand fac rost de nr de telefon , il postez aici.

ultima data era destul de aprovizionat....

Link către comentariu

• 3 years later...

Salutare baieti !

Cumpar cutie Golf IV 101 cp, Tdi, ATD 2001, tiptronic in 5 trepte !

Cine are detalii rog pm !

URGENT !!!

Link către comentariu

Cred ca ai gresit putin topicul, cat si categoria. Mai mult e si topic din 2007. Iti recomand bazarul forumului.

Link către comentariu

• 1 year later...

buna dimineata...ceva centre dezmembrari pt un golf 4 exista in Bucuresti?m-ar interesa ca zone...multumesc anticipat!

Link către comentariu

mk1gti_paul

gabi frn - 0721154948 orice piesa golf 4

Link către comentariu

ms frumos...am vb cu el!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Lângă Turda, la Bogata este o dezmembrare mare, am văzut vreo 3 G2 în stare completă, un GTD aproape complet, un 1,6injecţie, şi încă cel puţin una, care nu ştiu de care era, era pus pe un raft mare. Preţ - 2 injectoare pt. digifant 2 - 140 lei, cu garanţie de retur la piese.

Mai este dezmembrarea SANYI la ieşirea spre cluj, pe stânga, după Copăceni, au un GTD proaspăt adus din austria şi un 1,6 roşi, cu exterior de GTI, dar e deja descompus, nu mai are motor, cutie, numai uşi, şi ceva interne.

Link către comentariu

Unde e Bogata? ma mir ca cei de langa Copaceni au mai adus, cand am mai trecut in anii trecuti pe la ei, dadeau de inteles ca nu e rentabil sa mai aduca modele asa vechi.

Link către comentariu

Pentru Bogata trebuie să mergi spre monumentul lui Mihai Viteazu, dar o ţii drept înainte lângă baza militară. TReci peste autostradă, şi cum cobori de pe pod ajungi în sat. Prima stradă la dreapta, un Service ITP e tot acolo.

La Sanyi am întrebat, cică nu vrea să demoleze GTD-ul ci să în vândă mai departe. Şi cică au şi in 1,6 injecţie mecanică descompletat undeva la rable

Link către comentariu

• 5 months later...

incearca pe la remat(sunt mai multe) cand mergi la cluj,eu am avut noroc si am gasit unele piese faine :D (pe Str,Nasasel, si undeva pe langa stadion la CFR mai e unu cu multe masini,nu mai stiu cum ii zice la strada:-j ) poate ai noroc sa prinzi ceva acolo :D

Bafta !

Link către comentariu

Salutare , vreau sa cumpar un Golf 1 , din 1983 1.6 diesel , masina arata ok .

Dar ma gandesc pe termen lung fiind o masina veche ar putea pica , niste piese vitale a masinii .

Am dat un search pe internet nu prea am gasit , ceva piese second - hand ,

Intrebarea mea , daca cumpar masina , am de unde sa fac rost de piese de la dezmembrari etc ... se gasesc greu sau chiar deloc ?

Ma refer , ambreiaj , distributie , amortizoare , injectoare . planetare etc.

Stima.

Modificat de Golfone
Link către comentariu

Piesele de mecanica se gasesc usor, cele de caroserie si interior nu se gasesc la fel de usor, da nici greu, dupa parerea mea greu inseamna piese de Kafer (old beetle).

Link către comentariu

Si sunt scumpe ? , sunt un tanar fara prea multe posibilitati financiare , tocamai am luat examenul teoretic luni :)

si am gasit la mine in brasov un golf 1 , despre care vorbesc.

Poate este o intrebare idioata , dar Mk1 , inseamna grila care are doar un singur far pe o parte ?:

acesta este : szhn51.jpg

Link către comentariu

se vede ca esti nou 'in domeniu' :D dar inveti tu

Golf Mk1 inseamna Golf Mark 1(One), (pe romaneste,golf 1).

la golf 2 , ii zice Golf Mk2(prescurtat) si tot asa..Golf 3(Golf mk3).. sper sa ca ai inteles :)

iar in legatura cu piesele..inca se mai gasesc piese de mk1, trebuie sa te informezi si sa ai rabdare ca sa gasesti piese in stare foarte buna,dar inca se mai gasesc !

Modificat de cozmi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!