Jump to content

Centre de dezmembrari

David
 Share

Postare recomandată

Cred ca ar fi o idee buna daca s-ar posta centrele de dezmembrari din Bucuresti: macar zonele unde se afla acestea, inafara de cele de pe Mihai Bravu pe care le stie toata lumea banuiesc. Eu am un scirocco 2 si nu gasesc aripa dr. si faruri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golfone

8

• CV03XCM

7

• armando

5

• capone26

4

Mai sunt insirate vreo 2-3 la iesirea de pe Colentina inainte de pod. Si mai stiu un centru destul de mare pe o laterala din Marasesti (Leon Voda sau Bucur) in spatele fostului restaurant Budapesta. De acolo mi-am luat o gramada de piese aproape noi acum cativa ani. Ar mai fi si la pod la Fundeni vreo 3 centre dar nu le-am vizitat pana acum.

Link către comentariu

Mai este unul la iesirea pe Sos. Alexandriei pe partea stanga.

Link către comentariu

Postez si eu unul, nu-i din Bucuresti insa trimit si prin curierat...a doua zi aveti piesa. E un SH gigant din cate am auzit...pe mine m-au servit promt....LAS VEGAS ARAD ...0257270017

Link către comentariu

intradevar ;) si ma bucur ca ii aproape de mine ;)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

zalau, cugir...sunt atatea...sibiu... si nu mici....nimeni nu mai spune nimik?

apropos...am vazut niste OZ racing pe un merzan si erau in stare buna....asta in schrott prin Carei :Driver:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

M-ai dat pe spate....

Eu sunt nascut in Cugir si merg o data pe luna acasa.

Nu am vazut nici un schrott.

Link către comentariu

Unde in Zalau? Stiu doar la Romanasi, si e slab.

Link către comentariu

in Constanta stie careva ?

- in coiciu (pe dorului)

- pe baba novac, spre energia, pe partea de vis-a-vis de kamsas (e un cotetz albastru in fundul tarcului... au si service)

- la techirghiol (cel mai mare, e imposibil sa nu-l gasesti)

daca mai stie cineva centre din constanta, chiar il rog sa mai posteze. ma intereseaza si pe mine, pt ca cei enumerati mai sus sunt prea "mafioti" pt secolul asta :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

la autogara filaret in incinta fabrica de chibrite!

au piese vw 75'-95"

0745130447

Link către comentariu

nu mai zice nimeni nimic? In pitesti nu e nici un centru dezmembrari ?

Link către comentariu

sunt 2 pe care le stiu eu in pitesti

1:pe la km 100 la ultimul pod pe partea dreapta

2:cum vii din oras faci dreapta dupa vama,pe drumul spre craiova,cam la 1 km pe stanga

Link către comentariu

• 3 weeks later...

si inca unul la km 28 spre Pitesti pe partea stanga destul de mare..foarte multe marci complete, probabil ca era marfa proaspata

Link către comentariu

Unde in Zalau? Stiu doar la Romanasi, si e slab.

e unu foarte mare in zalau sub podul care duce la gara, dar din pacate sunt niste nesimtiti care nu stiu sa-si atraga clientii ..probabil patronii care nu te lasa sa intri la masini sa vezi piesele ..trebuie sa le spui ce piesa vrei si ti-o aduc ei...nu stiu sa se poarte cu clientii, eu m-am enervat si am plecat nu am vrut sa ma cert....si din pacate au preturi enorme

Link către comentariu

..trebuie sa le spui ce piesa vrei si ti-o aduc ei...nu stiu sa se poarte cu clientii, eu m-am enervat si am plecat nu am vrut sa ma cert....si din pacate au preturi enorme

cretini dinastia sunt si in timisoara...si in mai multe locuri....

mai este replica....."eu daca ma duc si vreau piesa asta o caut si cand o gasesc imi cer pret pe ea...." pai atunci inchide ti schrotu si pastreaza ti piesele sa nu mai cauti in alta parte dupa ce le-ai vandut! mna...si tot felu de chestii....

...." ce ma ca e beton.....uite e ca noua...e in stare perfecta" ....si e vb de o oala de telescop din spate....toata ruginita...aproape patrunsa....

si lista continua....

multi sunt idioti la schroturi....de parca ar da aur pe gratis....

Link către comentariu

• 3 months later...

Cica ar fi un tip care dezmembreaza golf II undeva prin militari dar nu stiu exact am inteles ca in incinta unei fabrici.Cine are amanunte sunt interesat deoarece am inteles ca este subtire la pret.Va multumesc. :D

Link către comentariu

La 3 km de intrarea in Slobozia (Paltinisu) au la dezmembrat G3 si cateva G2, Audi 80 butoias si Audi 80 quattro modelul mai vechi, Passat 2. La iesirea din Slobozia spre Constanta in loc.Bucu centru de dezmembrari Golf 3, Golf 2. Polo, Golf 1

Modificat de paul_ral
Link către comentariu

"Mava" vizavi de Budimex 0722370895 in special de golf 2

Link către comentariu

• 5 weeks later...

pt cei interesati de piese SH in zona de vest sincer pt mk2 la New Las Vegas am fost pt timonerie, jante, planetare, bord, ceasuri, clima, servodirectie (pompa + caseta + restu), punte spate cu discuri, ABS si nu au avut nimik din ce-mi trebuia...daca e cineva din zona si ii trebuie ceva pt mk2 sa-mi trimita mesaj si ca stiu eu pe cineva din Arad care are toate astea da nu am io bani de toate-odata... nu postez nr. lui de telefon ca nu am apucat sa-i cer voie...oricum ce va urez e sa nu aveti nevoie de piese... stiu cum e sa suferi alaturi de ea...

Link către comentariu

mpa@tuninggarage

Stie cineva ceva de un Golf syncro sau Passat syncro pana in 1987?

Link către comentariu

Am vazut eu ceva golf 2 syncro neinmatriculat de vanzare prin oras. Sa-l vanez sa-ti spun cat e?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!