Jump to content

Antifurt prezoane roti

janvaljan
 Share

Postare recomandată

Atunci stau linistit. Sa inteleg ca nu sunt interesante tablele :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...

Si eu am patit-o cu antifurtul....in sensul ca nu era...skoda octavia 1, luata din Germania, venit in romania, mers la vulcanizare....surpriza avea antifurturi, si stiam ca nu exista cheie ca numai ce facusem curat in ea. Acuma stiu .. o sa spuneti ca trebuia sa ma uit cand am cumparat-o dar nu cred ca se gandeste cineva sa se uite la antifurturi.... ma rog sa va spun cum m rezolvat-o: la o vulcanizare in TM(pont ca au mai scos asa ceva) mi le-a scos in 30 min, batut cu cheie tubulara pe antifurt pana se lipeste. Cumparat 4 prezoane, premiat "mesteru" cu 20 lei si gata. Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost o pana prin Austria , sau Ungaria.

Link către comentariu

• 3 months later...
teodorciurea

Ar mai merge si sudat ceva pe prezon, destul de bine, si apoi desfacut cu forta . Trebuie doar protejata bine janta, ca sa nu se observa dupa urme de sudura.

Link către comentariu

Merge si cu o dalta si cu un ciocan sa bati in prezon. E mai rudimentar, dar functioneaza 100% (asa le-am desfacut si eu dupaa ce miste "meseriasi" de la o vulcanizare mi-au rupt dintii de la cheia de antifurturi cu pistoalele lor pneumatice).

Link către comentariu

Merge si cu o dalta si cu un ciocan sa bati in prezon.

asta daca nu ai jante de aluminiu cu prezonul "ingropat "

eu zica ca cel mai elegant e sa faci o gaura in prezon , tai filet pe stanga si gata , l-ai desfacut !

Link către comentariu

Exact asa am facut si eu. Am dat gaura cu bormasina in surub ( la mine era rupt ) si am infiletat invers ... pana s-a desfacut.

Ce-i drept ca nu era prezon, ci un surub normal destul de gros, dar banuiesc ca merge si la prezon

mihai

Link către comentariu

vezi la volksman.

este mai ieftin ca la reprezentantza.

OFFtopic: doar pt cateva piese, in rest n-as baga mana in foc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu zic sa iei forumul de la inceputuri, adica de prin 2003, cred ca ai putea gasi multe de zis.

Nu vezi ca e din 2006, iar tu dai reply in 2009

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!