Jump to content

Spoiler Octavia vRS

Spankyro
 Share

Postare recomandată

joia trecuta am busit masina si ma gandeam acum daca tot schimb spoilerul fara sa il pun pe cel de vRS.acum ma intreb e mai mare? o sa matur strada si bordurile cu el?astept parerile voastre

asa arata...spoilerele si tin sa mentionez k a mea este combi

poze

Modificat de Spankyro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Personal, l-as inlocui cu cel original. Nu din motive de pret, cat pt ca nu cadreaza bine cu un Classic cu capace la roti. Pur si simplu va bate la ochi ca e luata de pe alta masina. Daca intentionezi sa modifici si alte elemente ale masinii in viitorul apropiat, atunci se schimba treaba... :(

Link către comentariu

pai urmeaza si jante de aliaj (chiar model de vRS ma gandeam) dar cum am tot fost pe la mare -munte -peste si drumuri mai urate inca nu am pus jantele de aliaj.

pe mine ma interesaeza cel mai mult garda la sol

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

pare mai elegant cel original si mai "classy" , spoilerul sport e si el interesant dar nu cine stie ce , gandidu-te la partea practica cat si la aspectul subliniat mai sus de antepostatorii mei (ce exprimare:)) as lasa spoilerul original... parerea mea :(

Link către comentariu

Garda la sol nu este modificata esential cu spoilerul vRS, maxim 1 cm. Retine, kit-ul montat pe Octavia Tour Sport este aerodinamic, suspensia este cea clasica. Deci, decizia iti apartine. :(

Link către comentariu

ma gandesc ca la atingerea unei borduri cel clasic fiind rotunjit in interior nu agata ,celalalt are buza

Link către comentariu

Legat de spoiler de Octavia 1 RS...tre sa te documentezi cat costa pentru ca sigur e foarte scump.

In brosura Accesorii pt octavia Tour e un kit de spoiler RS care se aplica prin lipire peste spoilerul original la jumatatea de jos si costa doar acela 780RON.

In plus un ochi avizat va vedea tot timpul ca nu e un RS (datorita manerelor de pe portiera care iti sunt negre) chiar daca pui niste jante Spider (RS) care apropo...in versiunea pe 16'' nu arata prea grozav...

Mie spoilerul fata clasic mi se pare chiar elegant (desi tre sa recunosc si eu ca am studiat si eu problema inlocuirii spoilerului si am renuntat pana la urma).

Dar desigur ca nu trebuie sa ajungem toti la aceeasi concluzie...

Link către comentariu

nu cred sa fie cu mult mai scump decat cel normal pe care oricum il vei comanda :D

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Am vrut eu sa il schimb. La Porsche Romania este 11.780.000 cel standard si la Volksparts este 12.000.000 cel de RS.

Link către comentariu

exact cum ma asteptam. :D

Link către comentariu

Am vrut eu sa il schimb. La Porsche Romania este 11.780.000 cel standard si la Volksparts este 12.000.000 cel de RS.

Era interesant de stiut si cat costa cel standard la Volksparts... :D

Link către comentariu

Nu cred ca mai are sens sa il pui pe cel original daca te intereseaza sa arate masina un pic mai bine. Am o octavia tour sport de 3 sapt si nu am avut probleme cu garda un pic mai joasa. Va trebui insa sa fii atent la bordurile mai inalte, sa te opresti inainte de a le atinge. Eu am dat intr-una la parcare, nu s-a intamplat mare lucru, s-a julit un pic si cam atata.

Link către comentariu

Mai trebuie de stiut ca poate e nevoie de schimbari, mie mi s-a zis ca e nevoie si de carenajele de la roti si de fagure schimbat si de alte cateva plastice care sunt altfel la imbinarea cu cel de RS

Link către comentariu

o sa ma interesez exact acum cand o bag in service daca mai trebuie modificat ceva

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

• 11 months later...

Pana la urma trebuie modificat ceva la montarea unui spoiler de RS O1 pe o Octavie normala? Stie cineva?

Am reusit o crepatura de 2 cm la mijlocul spoilerului (am agatat ceva) si acum ca trebuie sa merg la CASCO ma intreb cat de complicat ar fi sa pun un spoiler de vRS...

Link către comentariu

Merge mircilulik86 a facuta asa ceva. Trebuie sa-ti mai iei si mastile care acopera intercoolerul si zona centrala, noi ca sa se potriveasca cu noul spoiler. Totusi am vazut catevat O1 cu spoiler fata VRS dar fara eleron...si nu mi s-a parut ca arata prea oky.

Link către comentariu

Mda...si mie mi se pare cam masiv spoilerul de RS in combinatie cu liniile unei Octavii standard (cel putin in combinatia argintiu metalizat). Cred ca pana la urma, raman la un spoiler standard, nu e sportiv dar pastreaza linia eleganta a masinii.Plus ca nu am chef de cheltuieli suplimentare (grilele acelea costa cu siguranta cateva sute de lei bune).

Link către comentariu

aspectul masiini tale tine de gustul tau

daca tie iti place asa ... go for it

garda nu e prea joasa (cel putin cu suspensia sport)

bineinteles ca mai afli ceva pe drumurile patriei ca sa agati insa ... asta e

o intrebare putin :icon_thumright:

fusta pt bara spate sau o bara mai joasa pt octavia nu este?

mie imi pare prea ridicat spatele fata de bara fata (vRS-ul)

Link către comentariu

Octaviile 1 nu au 'fusta' la spoilere...cel putin nu 'default'.

Daca vrei sa ii 'cobori' spatele va trebui sa apelezi la ceva tuning optic insa...nu stiu daca merita...pt. ca nu va fi un look unitar 'fata-mijloc-spate'...

Mie chiar imi place cu fata mai aplecata si spatele mai ridicat...

Link către comentariu

acum imi dau seama ca cei care au octavia pentru ca e masina aleasa de ei, nu pentru ca "asa s-a intamplat", sunt exagerat de conservatori. cum poti compara spoilerul RS cu cel stock?.. ce e drept.. mai necesita investitie in roti mai mari, dar topicul asta mi se pare complet aiurea. pentru mine e clar ca este un up-grade.

Link către comentariu

Este adevarat,arata ceva mai bine dar trebuie sa grija cu el..e ceva mai lasat decat cel stock ...asa ca mare grija la borduri mai maricele...daca ai de gand sa iti pui si jante sau poate o suspensie sport....atunci go for it...pana la urma iti faci masina dupa pofta inimii..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!