Jump to content

Passat B5.5 1.9TDI 130CP sau BMW 320d 2.0TDI 150CP

Ice_2k
 Share

Postare recomandată

OT. Nu am nimic cu cei care detin BMW. E o masina foarte reusita. Am zis doar de ce nu as cumpara eu unul.

Ramane activ numai ABS parca daca tii lung apasat butonul respectiv.

Modificat de NetFlow
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

21

• Bogdan_wrc

9

• BogMW

8

• Akebono

8

Mi se pare ca procedura de dezactivare e descrisa si in manual :huh:

N-aveam, era masina inchiriata... (cu toate ca parca era o carticica in torpedo.... lol :Driver: )

Asta era:

bmwpict14106yh.th.jpg

P.S. Care-i faza cu angel eyes? Sunt optiune? Asta n-avea...

Link către comentariu

km in jur de 100.000 si an 2002-2003.... da, adusa de afara... pretul nu stiu... ideea e ca s-ar putea sa fac rost de niste bani in curand si ma gandeam "ce-ar fi daca" :Driver: E posibil sa mai astept 1 an si ceva si sa iau noul 320D sau noul A3 care mi se pare criminal.

Pentru motivele tale, mergi pe BMW. Am condus 320d e46 prefacelift chiar cand a aparut, deci acum ceva ani buni. Motorul de 143cp parca cu 4 insi in masina. Amintirea placuta a ramas pana astazi. Intre timp am condus si e90-ul 320d de 160cp (pe aproape) care este foarte frumos si acesta si dpdv spatiu este generos pe bancheta din spate (chiar foarte ok). Ambele 3er-uri diesel mi-au placut extrem de mult, iar senzatia pe care o ai cu tractiunea spate pe un drum sinuos este superba. Ambele erau cu suspensie normala, e90-ul avea runflat insa. Masina este confortabila si totusi nu este deloc barca. In aceeasi zi am condus noul civic care este foarte rigid. Apoi am trecut la BMW care ma asteptam sa fie mai flexibil, insa nu a fost deloc asa.

De asemenea am condus noul passat 2.0 TDI. Frumos si acesta, dar e90-ul joaca in alta liga.

Revenind. e90-ul sau a3-ul diesel peste 1an probabil ca va avea un pretz undeva peste 18-19k in DE. Vorbim de masini pana in 100kkm si ingrijite. (EDIT: 10kkm -> 100kkm :huh: )

e46 acum probabil poti lua undeva la 13-14k unul ok.

Modificat de Akebono
Link către comentariu

18-19.000??? de Euro? in germania? nou sau cum ca nu inteleg?

Link către comentariu

18-19.000??? de Euro? in germania? nou sau cum ca nu inteleg?

Pai tu cam cat te astepti sa scada o masina buna, care noua costa undeva la 30k intr-un an, maxim 2?

Link către comentariu

pai nu vreau masina de 1 an :Driver: o sa aiba vreo 3 ani... acum un 320D din 2002 e pe la 12-13000...

78242zi.jpg

asta ce model e? ca e altfel decat celelalte, la asta imi place interiorul. e din ianuarie 2002. 12.950E + vat reclaimable... deci ~11.200 in germania... deci pe la 14000 in RO

Inca o poza:

111111112086070874514114733171.jpg

asta e din noiembrie 2002 si totusi bordul e altfel... mult mai nasol... cine stie care-i faza? e chestie de nivel de echipare?

edit: la o privire mai atenta se pare ca bordul nu e cu totul altfel, doar are insertii de aluminiu si alt volan... deci probabil alt nivel de echipare.

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

- pe e46 (seria 3 pana in 2005) nu au exiosta angel eyes oem

- faceliftul la limuzina si touring a fost in vara lui 2001. Poti distinge un model facelift dupa semnalizatoarele din fatza care au coltzurile in sus la modelul cosmetizat.

- lista de optiuni la este extrem de lunga si din cauza asta la interior 2 masini pot fi complet diferite

Modificat de BogMW
Link către comentariu

Ice, ai zis ca la anul te gandesti la noul 3er, adica e90. Adica 2005-2006.

Cam cel mai ieftin e90 320d pana in 80kkm in DE acum il iei cam la 23k+. La anul nu va fi mult sub 19k.

Uite un exemplu cam din aceeasi categorie doar ca este combi-ul actual, tot din 2005. Am pus criteriu de 2005+ BMW 3 320d. Rezultatul asta este de pe prima pagina:

http://www.autoscout24.de/home/index/detai...il_ueberschrift

Desigur gasesti si la 12k din 2005 cu 150kkm ... acum depinde de tine daca vrei asa masina.

Link către comentariu

Ice, ai zis ca la anul te gandesti la noul 3er, adica e90. Adica 2005-2006.

Credeam c-a aparut in 2004, asa imi facusem calculele...

@BogMW thanks pt pdf.

Link către comentariu

Inca o sugestie: nu lua o masina din primele loturi iesite pe poarta fabricii. Sansele de experimente pentru diverse subansambluri sunt extrem de mari. Cel mai intelept este sa iei o masina fabricata dupa 2 ani de la aparitia primului model. De obicei un face-lift. Desi exista si exemple in cealalta directie de cele mai multe ori greselile flargrante au fost rezolvate, si asta nu se intampla numai la masinile low-end.

Link către comentariu

wow, chiar ca-s multe! :Driver:

Link către comentariu

Am condus si eu ieri un BMW 320D cu 150cp a unui prieten neamt,masina era din 2004 si era cu pachet sport si vreau sa zic ca m-am indragostit de ea.La demaraj rupe asfaltu si pot sa spun ca motorul era foarte silentios,turbina se auzea clar iar tinuta de drum impecabila.As da oricand un passat pe un 320d.Cred ca imi schimb si eu optiunea ptr urmatoarea masina de la A6 la 320d mai ales ca BMW-ul are si motorul sub 2000cmc iar cum se stie taxele vor fii mai acceptabile de la anul la aceste motoare pe cand la A6 2.5tdi vor fii mai mari.Oricum 320d cu 150 cp dupa remapare ajunge pe la 180-190cp lejer.

Link către comentariu

Eu zic BMW,nu degeaba urmatorul pas al evolutiei samsarilor in detinerea masinilor de la Passat este BMW Seria 3, in special 320 d (cei mai "sarantoci" isi iau Audi A4 (vezi vestitul filmu de pe net cu "taran in spania")

:( :(

Eu nu inteleg de ce nu e A4 B6 in comparatia asta, in loc de Passat.

Link către comentariu

si/sau A6. model precedent?

Link către comentariu

pai nu vreau masina de 1 an :( o sa aiba vreo 3 ani... acum un 320D din 2002 e pe la 12-13000...

am un prieten care si-a luat acum 2 luni un 525D 2001 150k km (nu stiu cat is de reali). El a fost dupa masina. A dat 11700 in DE si e full. Lipseste doar NAVI si scaunele el. are scaune sport si volan M (ca si cel de pe seria 3 nu modelul vechi de volan M5). Masina merge f. bine, scaunele sunt superbe, nu-mi place bordul, e ceva in lemn si nu arata nicicum. plus ca luminile rosii imi par cam sterse, nu sunt ca la A6.

Personal intre 525 si A6 2.5 TDi ar fi o alegere grea.

Dar intre 320D si A4 sau passat zic eu ca 320D as cumpara.

Link către comentariu

plus ca luminile rosii imi par cam sterse, nu sunt ca la A6.

asa are BMW lumina la bord. e portocalie. si mie imi place mai mult aia de la AUdi.

:)

Link către comentariu

Faceti niste comparatii dragute tare :) :) :) E la fel cum ai Compara un PEugeot 306 cu un Golf4.

Nu se preteaza . In schimb daca ai compara un Audi A3 sau omoloagele de la BMW, MErcedes cu PEugeot 306 , parca mai merge.

P.S. Se pot compara masini din aceeasi clasa. Premium cu premium si >>medie< cu >>medie<<.

Deci comparati Bmw seria 3 Cu Audi A4 din acelasi an parca mai merge. Consumul in schimb e diferit. Se stie cine consuma mai mult. :D

Insa nu as da un Audi quattro pe un BMW. Clar. E diferenta mare.

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

E la fel cum ai Compara un PEugeot 306 cu un Golf4.

Adica, cum? :)

Link către comentariu

Din slaba mea (ne)cunostinta stiu ca la francezi Peugeotul e firma cea mai buna, mai de lux in domeniul auto pe langa Citroen si Renault.

Deci compari lux cu lux . E ca si cum ai compara imbracamintea unui sclav cu a unui rege :)

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

Consumul in schimb e diferit. Se stie cine consuma mai mult. :)

Insa nu as da un Audi quattro pe un BMW. Clar. E diferenta mare.

ai sa fii surprins..de ambele afirmatii! adica poate fi si invers decat ai crede prima data!! iar legat de consum..e vb de diesel aici..si nu de istoria BMW.. :)

Link către comentariu

Din slaba mea (ne)cunostinta stiu ca la francezi Peugeotul e firma cea mai buna, mai de lux in domeniul auto pe langa Citroen si Renault.

Deci compari lux cu lux . E ca si cum ai compara imbracamintea unui sclav cu a unui rege :)

depinde ce echipare compari. si dupa cate stiu eu, pejo 306 e un pic mai nou decat golf-ul. da nu il vad peste golf, sincer.

Link către comentariu

depinde ce echipare compari. si dupa cate stiu eu, pejo 306 e un pic mai nou decat golf-ul. da nu il vad peste golf, sincer.

Pai m-a intrebat unu de ce e mai scump Peugeotul ? Si si-a raspuns singur zicand ca e mai bun mai luxos , etc. etc. :) Cultura romanului................

Eu ma multumesc si cu un Audi :) :) :D

Daca doriti BMW Go get it

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

ar putea fi si A4 o optiune (A6 no way). De asemenea ma gandesc acum serios si la un G4 TDI 150CP 4 motion... dupa cum am zis mai sus, motivul principal pentru care as schimba masina (si singurul de altfel) este ca vreau ceva mai puternic... deci nu ma incanta cu nimic sa iau o masina mai mare mai puternica si mai grea :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!