Jump to content

cost revizie 15.000 km - 12 iunie 2006

madalus
 Share

Postare recomandată

Am fost si eu la revizia de 15.000 km si iata ce scrie la mine pe facutra emisa de Porsche Bucuresti Nord

Service shimb ulei + filtru 65.54

Filtru de aer demontat si montat 39.27

Filtru praf si polen demontat si montat 26.18

Filtru combustibil demontat si montat 52.34

Test VAS 5052 6.18

Verificare de rampa 65.45

Materiale mici 20.62

Ulei castrol 50501 SAE 5w40 269.42

Buson baie 4.01

Vaselina sintetica 500ml 5.01

Filtru ulei 29.76

Filtru motorina 117.13

Filtru aer 56.85

Filtru polen 59.15

Total 836.91

Manopera 274.96

Nush de ce dar ma simt furat. Habar nu am daca toate chestiile au fost sau nu schimbate, sper ca da.

Ma gandesc eu, la ce draq au schimbat busonul de la baie. Eu nu cred ca avea nimic, si... chiar daca avea ceva, masina are cateva luni 15000km, nu era normal sa il schimbe moca?

Oricum nu am sa mai merg niciodata la PBN, mai bine ma duc pana la Iasi sa fac urmatoarea revizie, mi se pare aberant sa dau pe manopera 40% din valoarea reviziei.

Modificat de criserb
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stai linistit !!!! :icon_cool:

Daca te duci la reprezentanta din Iasi tot atatia bani iti iau.Eu am platit ,la cea din Bacau (CYBERNET)nu mai tin bine minte exact,dar cred ca aprox. 650 ron, fara sa-mi scrie prea multe pe factura.Imi venea sa-i dau foc, cand un amic de-al meu la Clio lui,tot la 15.000, a dat aprox 3 mil. Asta e !!!

Am vrut VW, platim.Totusi de ce ti-a schimbat filtrul de motorina?! :angry:

Mie mi-au zis ca la 30.000 il schimba pentru ca sunt motorine bune pe piata !!! :angry:

Link către comentariu

40 de lei ca au schimbat filtrul de aer? 60 de lei ca au schimbat un filtru de motorina?

Deja devine penibil, poti sa ne zici cat e ora de manopera la PBN?

Link către comentariu

De ce verificare rampa?

De ce test VAS? (urechea lor a auzit niste caluti in plus?)

De ce buson baie?(l-au infiletat stramb pe cel vechi si ce si-au zis: las' ca plateste asta unul nou ca parca ar fi de unica folosinta...)

Celelalte par OK, si la mine au fost taxate si preturile cam pe acolo( daca citesti cateva posturi mai inainte) la Cardinal in Ploiesti.

Link către comentariu

@Alextz - nu stiu cat e ora de manopera, nu era nici unde afisat. Vad ca astia au preturi si pt infiletat/dezviletat orice :Driver:

@bridefo - nu am raspuns la nici una dintre intrebarile tale, de aia sunt nemultumit si eu. Acum ce sa mai zic, bine ca mi-au facut revizia, ca am scapat de ei pt o perioada. In legatura cu testu VAS zici ca ala e pt calutii putere pe care ii am in plus ?

Link către comentariu

:D Am zis si eu asa, ca sa-ti gasesc un motiv ca ai dat banii pe ceva. Oricum ai invatat lectia pentru urmatoarea revizie: bidonul de ulei de 4-5 litri de "acasa", filtrele la fel si platesti doar manopera ( si pe asta poti sa o reduci pentru ca filtrul de aer si cel de polen le schimbi foarte usor chiar tu, vaselina la balamale poti da lejer si-ti mai raman decat filtrele de ulei si motorina). Eu asa mi-am propus pentru revizia urmatoare si daca nu accepta, exista muuulte service-uri in tara asta.

Link către comentariu

in legatura cu revizia de 30.000 km pe care am facut-o pe 08.05.07 la Midocar Bucuresti anume inspectia de service care a inclus toate filtrele si uleiul a costat 824 ron iar manopera a fost 190 ron

Link către comentariu

Intr-o luna trebuie sa fac si eu revizia de 30.000 km.Totalul este de 824 lei, din care manopera 190 lei ,nu?

Link către comentariu

fast_racer_sonik

Eu am auzit ca la Oradea e in jur de 6 milioane revizia de 15.000 Km ...

Link către comentariu

da pepe 824 ron filtrele toate si uleiul la midocar

Link către comentariu

THANKS MAN !!! :icon_thumright:

Link către comentariu

salut. am facut ieri revizia de 1 an la PBN ... (am parcurs 8000 km)

factura arata asa:

schimb ulei+filtru ulei 55

filtru combustibil inlocuit 33

verificare generala de rampa 50

test VAs 5051 22

materiale mici 12,38

ulei CASTROL TXT softec PLUS 5W40 129,60

filtru ulei 32,09

filtru benzina cu regulat 80,50

TOTAL 419,57 (fara TVA) (din cate am inteles 165 manopera + 254,57 materiale)

TOTAL (cu TVA) 500 RON

O fi bine? Din cate vad eu cei de la PBN nu au aceleasi preturi pentru produse....

Link către comentariu

Si la mine la fel a fost, aprox 5,3mil fara filtru de aer si polen care o sa le schimb eu.

O caruta de bani pentru o masina care se vrea ieftina.

Link către comentariu

filtru benzina cu regulat 80,50

Ce vrea sa insemne "regulat"-ul asta ?

Link către comentariu

Am fost azi 23.05.2007 la revizia de 15000 km la PBV1 si preturile sunt cam asa:(cu tva inclus)

service schimb ulei= 65.45

verificare preventiva=65.45

diagnostic indiv. citire defecte=26.18

filtru motorina demontat si montat=39.27

filtru aer demontat si montat=39.27

filtru polen demontat si montat=26.18

materiale mici=19.64

filtru=29.76 nu stiu care?

filtru=117.13 motorina cred

filtru=56.85 ..........

filtru polen=59.15

buson baie ulei=4.01

vaselina sintetica =5.01

ulei castrol PD505.01 5l=336.77

Total= 890.12 RON

Modificat de Mar83
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revizie 1 an (13400 km) la Nurvil Ramnicu-Valcea

Nu au schimbat filtrul de aer si nici pe cel de praf si polen; au zis ca le verifica si le schimba daca sunt imbacsite, daca nu, le sufla.

In factura scrie:

- service schimb ulei = 37,49

- filtru aer dem si montat = 22,49

- filtru praf si polen dem si montat = 14,99

- mat mici = 5,95

- filtru ulei = 38,19

- ulei castrol txt 5w40 -3 litri = 122,09

Total = 241,2

Link către comentariu

Din ce citesc aici observ ca nu prea se schimba filftele de aer si polen si ar mai fi.

Eu nu vreau sa le "sufle", ci le vreau SCHIMBATE. Mai am putin si ma duc si eu la "revizie". Sa le zic direct ca le vreau schimbate ?.

hazin, dar tu nu ai avut nici un cuvant de spus acolo ?, sau nu ai vrut sa le schimbi ?.

!!! La rularea prin tari civilizate, fara nori de praf ca la noi, aceste piese trebuie schimbate la revizii, dar`mite la praful nostru, de aici - deci acele filtre se imbacsesc mai tare la noi si deci trebuie schimbate cel tarziu la revizie. De aia te intreb daca chiar nu ai vrut sa le schimbi, sau nu ai stiut asta.

Alll the best.

Modificat de constantinu
Link către comentariu

Stai linistit ca ti le schimba ! reprezentantele care se respecta ti le schimba, ca doar tu platesti !!!

:D

Link către comentariu

"ca doar tu platesti" - la asta m-am gandit si io, da daca scot io banu ei o sa le schimbe ... . Si apropo, cam cat costa la un Happy cu toate schimbate ?.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

de consumabile vad ca tot vorbim dar placute de frana a schimbat careva pana acum

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Polo 1.4 TDI - primul service astazi, la 14280 km

TOTAL: 439 RON la AUDI Cluj-Napoca, Calea Turzii

au schimbat doar uleiul, filtru de ulei si de polen... au zis ca doar astea sunt necesare ( ulei Mobil1 )

restul suflate

mult?/putin?

Link către comentariu

astazi am fost si eu la revizia de 15.000km.. la MIDOCAR.

total 280 RON. doar schimb ulei si filtru ulei. filtru de polen am inteles ca nu era cazul pentru ca era ok. eu l-am cerut schimbat, dar mi s-a spus ca nu are nici un sens.

Link către comentariu

Salut am si eu o intrebare legata de costul unei revizii...numai ca nu este cea de 15.000,e vorba de revizia de 190.000km la un polo 2003 sdi,imi poate spune cineva (care a trecut peste ea) cam la ce sa ma astept(pret).

Link către comentariu

• 1 month later...
sebastian stefan

A facut cineva schimbul de lichid de frana?Cat a costat?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!