Jump to content

se mai intampla si la voi?

calin_bm
 Share

Postare recomandată

povestea e lunga...incepe prin a-ti strange bani de o masina nemteasca serioasa,apoi dupa ce ai cumparat-o descoperi ce se ascunde sub capota(o serie de deficiente de la celalalt conducator-filtu aer imbacsit,filtru polen la fel,)dupa cateva mii de km incepi a schimba placute de frana,MAF,burdufuri,cap planetare,etc....apoi o moderezi ca nu cumva sa mai pateasca ceva...oricum,ca sa nu deviez de la ce vreau sa scot in relief:am trecut si eu prin aceste etape si azi am zis ce naiba:trebuie facuta o proba "la sange", sa vedem ce "mai stie" face din cea fost invatata.Asa ca ...zis si facut.Am ales un traseu afara din oras unde am pandit de nu stai baietii cu radaru' si da-i sa mearga....am turat-o si am alergat-o de numa o juma de ora de i-au zburat fulgii...apoi am franat-o ,de prietenul meu care era in dreapta i s-a facut rau si a trebuit sa opresc"testarea",oricum dupa ce am bagat-o i garaj mirosea a ambreiaj ars,+ ceva miros pe la roti -care erau fierbinti,m-am iutat la motor si toate k.Acum intreb...oare e imbatranit discul ambreiaj sau se mai simte si la voi cand e solicitata masina mirosul specific?mentzionez ca are filtru aer nou,MAF nou,placute frana noi,cap planetare noi :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai degraba mirosul respectiv venea de la placutele de frana, daca ai mers asa cum ai povestit. Ambreiajul miroase doar daca patineaza (de exemplu cand vrei sa urci o bordura in care esti proptit).

Link către comentariu

De la >>rodajul< franelor stim ca dupa o frana violenta trebuie sa mai mergem cu masina o bucata pentru a se raci franele :(

Link către comentariu

eu o patec f des, cand m duc acasa(la piatra neamt) mai sunt necesare frane de la 180 la 100, iar dupa astfel de franare,daca e mai brusca, se simte sigur miros de placute

Link către comentariu

da....adevarat,in cazul meu a trebuit sa franez de la 150(si eu care credeam ca am sa ajung pana la 180 cel putin) pt ca in fata ma s-a bagat ditamai dacia(care dupa ce m-am intors pe acelasi traseu ,tipul isi repara tija schimbatorului sub masina)si a trebuit sa franez mai repede decat ma asteptam...oricum,sunt multumit de felul cum s-a comportat

Link către comentariu

Pe scurt? Cred ca placutele. Ca sa fie ambreiajul fie trebuia sa ii dai "in gura" rau de tot la schimbatul vitezelor si la demaraj si / sau sa patineze in draci involuntar ambreiajul (asta s-ar fi vazut / simtit imediat).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!