Jump to content

Scaun cu suport lombar

florinSLX
 Share

Postare recomandată

Mi-i s-a stricat suportul lombar la scaunul soferului. Deja nu mai pot sa merg mai mult de 100 km fara sa ma doara spatele. Se poate repara, si unde? Sau pot sa schimb scaunele intre ele? Sau macar suportul?

Help

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 6 months later...

pentru ce interesati: exista un kit de reparatie a suportului lombar ce costa aproximativ 60 euro (cred ca fara TVA). Eu in schimb am desfacut spatarul si mi-am fixat suportul la dimensiunea dorita.

Aceasta operatie am facut-o in combinatie cu scoaterea tuturor huselor (sa fiu mai exact: e vorba de materialul textil ce acopera buretele scaunului) pentru spalare. Cine vrea amanunte despre aceasta operatie sa spuna.

Link către comentariu

EU!

EU!

Kitul ala tine loc de subort lombar ("ca unii nu are!")

Link către comentariu

si pe mine ma intereseaza o solutie de suport lombar pt. scaun care nu a fost prevazut cu asa ceva

Link către comentariu

pentru s_c: vorbim astazi pe viu

Nu stiu cum arata kitul; stiu doar ca exista. Eu mi-am reparat partial suportul existent. O sa incerc sa va explic cum e mecanismul si cam ce puteti face dar mai tarziu.

Link către comentariu

• 1 year later...

Pana la urma ati gasit o astfel de solutie (suport lombar pentru scaune care nu au fost prevazute cu asa ceva), sau nu exista?

Link către comentariu

Si pe mine m-ar interesa un astfel de dispozitiv. Unde se tin cursurile pt incepatori? :P

Link către comentariu

Am eu o perna luata din Praktiker (nu mai stiu cat a costat), daca intereseaza pe cineva. Se pune pe scaun. Aproape nefolosita - intre timp eu am schimbat masina (=> si scaunele :P)

Exista si niste "perne" reglabile, dar sunt f. scumpe.

Modificat de s_c
Link către comentariu

Parca am vazut si prin Carrefour Militari ca exista huse de scaune cu suport lombar....

Link către comentariu

Si eu cred la fel. M-ar interesa kit-ul de montat in scaun, daca exista infomatii in acest sens. La vechea masina am avut acest reglaj si acum ii cam simt lipsa...

Link către comentariu

Nu ma intereseaza solutiile alternative, m-ar interesa exact acel 'kit de reparatie a suportului lombar ce costa aproximativ 60 euro' de care spunea florinslx, daca se poate monta pe un scaun care n-a fost prevazut din constructie cu suport lombar. Optiunea 'suport lombar + reglaj pe inaltime scaune fata' e 102 EUR CIP pentru Octavia Tour, nu stiu insa daca se poate monta ulterior, ca un kit de reparatie.

Link către comentariu

• 1 year later...

hello,

nu a gasit nimeni daca exista acel kit ?

sau se poate fixa reglajul intr o anumita pozitie si sa nu il mai misc ?

revin cu intrebarea lui florinSLX : se poate schimba cu reglajul lombar din dreapta ?

10x

Link către comentariu

• 3 weeks later...

incercati la dezmembrari

la o vizita la un astfel de centru am vazut asa ceva, nu e mare brinza sistemul insa ajuta destul de mult

pentru montare trebuie luata jos husa+buretele de pe spatar-ul scaunului - operatie destul de simpla insa se poate solda cu ruperea buretelui daca nu se face cu atentie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!