Jump to content

NOU POSESOR PASSAT SECOND

DRA

Postare recomandată

IN SFARSIT MI-AM LUAT SI EU PASSAT. NU AM AVUT BANI DE UNUL NOU ASA CA AM LUAT UNUL SECOND GERMANIA ACUM 2 LUNI DE LA WWW.AUTOHUS.DE. ESTE UN V6- 2.5 150CP 99000KM BORD DIN 2003.ARE O GRAMADA DE OPTIUNI(FARA PIELE NAVI SI PILOT). MASINA ESTE IMPECABILA LA ASPECT SI MERGE BETON. MOTORUL TRAGE BETON SI CUTIA IN 6TR ISI SPUNE CUVINTUL(CONSUM INAFARA 5.5%LA 130-140KM/H) DE O SAPTAMANA AM AFLAT SI DE VOI ASA CA IATA-MA IN MAREA FAMILIE VW. AVEAM SI EU OGRAMADA DE INTREBAR DE GEN "CIT MA TINE? CU SA AM GRIJA MAI BINE? CUM SE VA REPARA?,ETC DAR GASINDU-VA PE VOI SI CITIND TOPICURILE AM GASIT MULTE RASPUNSURI ASA CA PE VIITOR O SA VA AJUT SI EU CU CE POT. AM SCHIMBAT DE CURAND DISTRIBUTIA SI AM FACUT NISTE POZE LA MOTORUL DESFACUT(ADICA FARA BARA DIN FATA) PE CARE O SA LE PUN PE FORUM CA POATE VA AJUTA LA CEVA. VA SALUT LA REVEDERE. :D

Link către comentariu
  • Administrator

hei, next time scoate CAPS LOOKul . E foarte deranjant la ochi.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ,

de curios in cati bani ai iesit cu ea ?

Link către comentariu

super!!!!

poze.......si fara caps lock!!!

si eu am fost certat :angry:

sa o :D sanatos!

bafta!

Link către comentariu

Scuze nu am stiut de caps lock, :( dar pe viitor nu o sa mai fie probleme

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ,

de curios in cati bani ai iesit cu ea ?

In jur de 13500-13700 cu tot cu drum si cu vama.

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.De curiozitate ce consum de oras are?

In general cam 7.5-8% la un mers normal. In carte e dat 9.9%,dar ca sa am consumul asta trebuie sa o calci calumea adiica mers sportiv. Sunt multumit de consum pentru un v6 nu cred ca e mult.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
In general cam 7.5-8% la un mers normal. In carte e dat 9.9%,dar ca sa am consumul asta trebuie sa o calci calumea adiica mers sportiv. Sunt multumit de consum pentru un v6 nu cred ca e mult.

Nu prea cred ca ai tu consum de 7-8 in oras cand un 2.0TDI are 8.5-9.5 in oras si e masina de 3000 de km facuti.Si apropo fata de consumul din carte in Ro se mai adauga cel putin 1 litru la suta in plus.Fii mai realist

Link către comentariu

2.0 TDI-ul nu e neaparat mai economic decat 2.5 TDI plus ca el nu merge in Bucuresti in oras ci in Craiova.

Link către comentariu

In sfarsit o masina care o pot vedea si eu pe strada in craiova , sa o stapanesti sanatos ;

acum dupa nr sper sa o vad mai repede ca ceilalti de pe forum :huh:

Link către comentariu
2.0 TDI-ul nu e neaparat mai economic decat 2.5 TDI plus ca el nu merge in Bucuresti in oras ci in Craiova.

Da si asa.... eu merg in Arad si nu in bucurest si in cel mai bun caz ia 10%.... de obicei intre 10 si 12 %.

Link către comentariu

10 procente din ce? Ca in mod sigur 1.9 TDI-ul tau de 130CP nu poate consuma 10 L / 100 km in Arad sau Zalau.

In Zalau am fost de mai multe ori (are unchiul meu o casa acolo) si e micut orasul si nu e aglomerat. Deci nu poate consuma atat. Mai degraba as pune la indoiala modul de calcul al consumului.

Link către comentariu
Nu prea cred ca ai tu consum de 7-8 in oras cand un 2.0TDI are 8.5-9.5 in oras si e masina de 3000 de km facuti.Si apropo fata de consumul din carte in Ro se mai adauga cel putin 1 litru la suta in plus.Fii mai realist

Consumul de care am spus e dat de comp.de bord al masinii.Daca minte el mint si eu.Nu are rost sa bag in ele,nu am nici un interes. Ce te face sa crezi ca in Ro se mai adauga 1litru/% in plus? :unsure: eu nu cred.

Link către comentariu
10 procente din ce? Ca in mod sigur 1.9 TDI-ul tau de 130CP nu poate consuma 10 L / 100 km in Arad sau Zalau.

In Zalau am fost de mai multe ori (are unchiul meu o casa acolo) si e micut orasul si nu e aglomerat. Deci nu poate consuma atat. Mai degraba as pune la indoiala modul de calcul al consumului.

Nu andrei este vorba de arad, care arad din pacate sta destul de prost la capitolul trafic si nu de zalau... iar % inseamna 10L/100 Km... ceea ce sunt convins ca stiai... :unsure: .

DRA... eu nu am zis ca minti dar mie nu-mi scade sub atata consumul... este adevarat ca-mi place sa fac sprinturi da totusi....

Ps: nu eu sunt cel care zicea ca in RO se mai adauga un litru... ;) .

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu
In sfarsit o masina care o pot vedea si eu pe strada in craiova , sa o stapanesti sanatos ;

acum dupa nr sper sa o vad mai repede ca ceilalti de pe forum :unsure:

In sfarsit am gasit si eu pe cineva din Craiova.Poate ne cunoastem mai bine sambata sau duminica.Masina circula mai putin prin oras sta mai mult in garaj,-am masina de servici.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, dar neste poze, pe cand.

Apropo de consum, eu am undeva la 7-7.5 in bucuresti cu sprinturi frecvente, iar 10% nu am avut cred ca niciodata.

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos, dar neste poze, pe cand.

Apropo de consum, eu am undeva la 7-7.5 in bucuresti cu sprinturi frecvente, iar 10% nu am avut cred ca niciodata.

noah ce sa zic.... se pare ca voi sunteti mai norocosi... dar va dati seama ca nu mint... nu de alta dar nu e ceva cu care sa te lauzi ca masina ta consuma mult :( .

Link către comentariu
Consumul de care am spus e dat de comp.de bord al masinii.Daca minte el mint si eu.Nu are rost sa bag in ele,nu am nici un interes. Ce te face sa crezi ca in Ro se mai adauga 1litru/% in plus? :) eu nu cred.

Daca nu stiai ce-ti apare pe computerul tau de bord nu este neaparat real.Fa si tu un calcul la un rezervor plin cam cati km faci.Apropo consumul dat in carte este cel dat de nemti si eu nu am vazut o masina care sa aiba acelasi consum in Ro.Am 3 VW in familie toate 1.9 tdi si nici unul nu consuma sub 7,8-8 in Bucuresti la mers normal.De ex un Golf 4 2003 1.9TDI de 101 cp care nu mi-a luat niciodata sub 7,8-8 in oras la mers normal.Imi vine greu sa cred ca tu la 2500 cmc ai consum mai mic ca un motor de 1900 cmc

Iti dai seama ca n-as avea nici un interes sa mint referitor la consum.Dar un exemplu care l-am intalnit pe vremea cand aveam Fiat Stilo 1.6 benzina in carte aveam trecut consum de 8 si la Service la Auto Italia aveau un pliant cu consumul in RO la toate motorizarile pe toate masinile comercializate de ei unde era trecut exact consumul care il aveam 9.5-10.5 la suta si pe computerul de bord imi arata 7.8-8.2

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
Daca nu stiai ce-ti apare pe computerul tau de bord nu este neaparat real.Fa si tu un calcul la un rezervor plin cam cati km faci.Apropo consumul dat in carte este cel dat de nemti si eu nu am vazut o masina care sa aiba acelasi consum in Ro.Am 3 VW in familie toate 1.9 tdi si nici unul nu consuma sub 7,8-8 in Bucuresti la mers normal.De ex un Golf 4 2003 1.9TDI de 101 cp care nu mi-a luat niciodata sub 7,8-8 in oras la mers normal.Imi vine greu sa cred ca tu la 2500 cmc ai consum mai mic ca un motor de 1900 cmc

Iti dai seama ca n-as avea nici un interes sa mint referitor la consum.Dar un exemplu care l-am intalnit pe vremea cand aveam Fiat Stilo 1.6 benzina in carte aveam trecut consum de 8 si la Service la Auto Italia aveau un pliant cu consumul in RO la toate motorizarile pe toate masinile comercializate de ei unde era trecut exact consumul care il aveam 9.5-10.5 la suta si pe computerul de bord imi arata 7.8-8.2

Mda. Pana la urma nu este nici o problema cu consumul,pentru un v6 eu sunt multumit de consum fata de Dacie si alte masini care consuma mai mult,iar cand vrei sa bagi piciorul sa faci un sprint sau o depasire se uita inapoi. Multumesc pentru urari la toti si voi sa aveti parte de cat mai multi km. cu mare placere si fara evenimente. Promit si poze in curand. Multa bafta!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!