Jump to content

Indicatoare bord

chris
 Share

Postare recomandată

Mda. Arata cam bine. Incet incet ma conving sa-mi schimb si eu luminile din bord.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

Salut! Indicatoare de bord suplimentare/auxiliare exista la firmele de tuning intr-o mare varietate de modele, dimensiuni, preturi etc. Nu mi se pare excesiv sa platesti 40 Euro ptr. un indicator de temp. a uleiului, spre exemplu, sau 100 Euro ptr. unul care iti prezinta parametrii amestecului de combustibil.

Ce as vrea eu sa invat de la voi se refera la utilitatea/valentzele practice ale unor atare indicatoare. Ce imi "marturiseste" (probleme, posibile avarii sau malfunctziune) un indicator al presiunii uleiului sau un ampermetru sau un voltmetru sau un indicator de vacuum?

Andi TDI, nu am putea realiza un Poll pe aceasta tema? Cine ce indicatori prefera (ar prefera) si ii considera mai utili ptr. sofer, de ce s.a.m.d. :) :study:

Link către comentariu

• 1 month later...

Luni vin indicatoarele de bord :salut: nu prea stiu cum o sa le montez (o sa vina cu instructiuni de montaj) dar sper sa reusesc.

Am ales BOOST, OIL PRESSURE, VOLTS

Sper sa arate ca in poza de mai jos...

Link către comentariu

@chris: cam cat te costa toata distractia?

Link către comentariu

135$ (fara drumul din US) plus montarea cred ca vreo' cateva sute (de mii) :lol: cred

Link către comentariu

pe vortex exista links cu montajul step-by-step si cu poze.o sa incerc sa le gasesc pt tine.Eu am montat singur boost meter pyrometer si A/F meter si termometru pt aerul din intercooler.Te voi ajuta on-line.sau telefonic.

Link către comentariu

OK.

Au sosit azi ( cu ceva modificari adica BOOST, OIL TEMP, WHATER TEMP.)

Maine incep treaba!!!!

Link către comentariu

DA.

Din pacate montarea incepe de Luni :)

Sper sa iasa bine.

Link către comentariu

rogerius ma potzi ajuta cu instructiunile de montare? THX

Am montat la turbo da nu dau de cap la oil temp si water temp :D

Link către comentariu

• 6 months later...

chris ceva poze cand vedem si noi cu ce ai facut tu acolo? :D nu de alta dar ma intereseaza si pe mine :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!