Jump to content

Senzor deschidere usa

catalinx
 Share

Postare recomandată

Buna

De cateva zile cand deschid usile pe partea dreapta (fata, spate) nu se mai aprinde martorul in bord de usa deschisa si cateodata si usala portbagaj ( este cand ramane deschisa si este cand se deschide si se inchide imediat ) . Sa fie acele contacte de pe usa soferului. La scanare cu vag nu imi arata nimic

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

17

• Al Bundy

14

• B0gdy-

14

• Carmina

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

NU are legatura cu usa soferului, ci cu switchurile din usile respective. Cu VCDS in blocurile de masura se vede daca indica sau nu.

Link către comentariu

si unde se afla mai exact aceste switchuri ? ( o poza m-ar ajuta mult)

si usa la la hayon de ce daca o deschid din cheie cateodata pot sa o deschid si cateodata ramane inchisa( chiar daca usile la masina le deschid) si trebuie sa o deschid din nou din cheie. Si in timpul mersului se aude un ticait in usa soferului si atunci stiu ca se blocheaza hayonul ( are si hayonul switch? unde se afla atunci)

multumesc

Link către comentariu

ms

Modificat de zappul
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Domnilor, avand in vedere ca orice unsoare gripeaza acele microintrerupatoare, a gasit cineva o solutie la deschiderea greoaie a usilor spate ? ( mai ales )

Sa nu ma intelegeti gresit, usile sunt originale, vin la M, se inchid usor, la linie perfect....dar se deschid greu.

Nu am bagat unsori ca sa nu stric acele porcarii de switch-uri.

Inchizatoarele sunt de plastic si merg greu pe metal........

Si vara aceleasi portiere scartaie de la caldura, a gasit cineva solutie ?

Modificat de recxd
Link către comentariu

Poti unge manerele exterioare iar pentru scartait vara unge balamalele si intinzatorul.

Nu da cu spray de ungere la broasca ca o umpli de praf si oricum nu ungi parghiile care trebuie decat daca o desfaci de pe usa.

Link către comentariu

Pai pb nu vine de la manere...mai ales din interior se deschide mai greu, de afara merge ca ai forta de tras.

Noroc de faptul ca plasticul de la deschizatoarele interioare e destul de rezistent, dar chiar si manerele de Fe nu rezista la o judoka :)

Prin anii 80 verisoara-mea a reusit performanta de a rupe un deschizator de la o Lada 1200 !!!

Link către comentariu

La tine e cablul metalic montat gresit in usa, freaca si de aia tragi tare de manerul interior.

Link către comentariu

• 3 months later...

Am o problema cu broasca de la usa soferului si nu stiu daca sa cumpar una noua (am gasit la aproximativ 120 lei) sau una originala dar sh care este la aproximativ acelasi pret. In afara de switch care nu mai functioneaza, am probleme si cu hayon-ul care nu se deschidea de cele mai multe ori decat dupa ce loveam putin usa in zona broastei. Dupa ce am demontat broasca am observat ca in afara de switch-ul care nu mai functiona, partea mecanismul care activeaza acel switch (partea in miscare, care inchide si deschide deschizi usa "ca un carlig") este din cauciuc si s-a deteriorat adica are un fel de sant destul de mare pe el.

Se mai poate repara, cumpar una noua sau sh? Ce ma sfatuiti?

Link către comentariu

Da jos acel cauciuc, schimba switchul, refa lipiturile.

Link către comentariu

Am o problema cu broasca de la usa soferului si nu stiu daca sa cumpar una noua (am gasit la aproximativ 120 lei) sau una originala dar sh care este la aproximativ acelasi pret. 

una noua originala este in jurul la 700 lei.... deci, evit-o pe cea de 120 lei... ca e jalnica. Am vazut unele aftermarket care erau in jurul la 350 lei... si erau groaznice... dar asta la un pic peste 100 lei, nu are cum sa te tina.

mai bine iti refaci yala ta.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare tuturor! In legatura cu inchiderea centralizata si acel switch din usa, am si eu o problema, mai bine zis...o dilema :( Nu de mult timp, dupa o zi ploioasa, usa de la sofer a incetat sa mai actioneze promt la comenzi. Fenomenul este urmatorul: cand dau sa descui usa cu cheia, inchiderea-deschiderea centralizata se activeaza cand si cand, faza cea mai naspa fiind aceea cu geamurile electrice, care nu se mai lasa de la consola sofer, butoanele active ramanand cele "inchis-deschis"..plus iluminatul ei :).Daca incui masina de pe partea pasagerului si apoi o descui tot dupa acea parte, geamul pasagerului se lasa de la butonul din dreapta...daca fac acelasi lucru pe partea soferului, geamurile raman moarte, chiar daca apas acel buton al pasagerului.Inainte geamurile se lasau si daca tineam cheia in stanga 3sec, acum nu :(Tin sa precizez ca lumina din plafoniera se aprinde cand deschid orice usa, buzzerul merge cand las pozitia aprinsa...numai ca, atunci cand incui usa soferului, lumina din plafoniera nu se stinge instant, dand impresia ca usa a fost doar inchisa...nu incuiata.Am observat ca nici ledul din portera stanga nu se mai aprinde cand incui usa  de pe partea soferului, el fiind activ numai cand actionez la usa pasagerului. Am pus-o pe tester, nu mi-a dat nici o eroare, am dus-o la 3 electricieni, tot degeaba....imi puteti da vreo solutie, vreo sugestie...m-a disperat :(

Modificat de mihai833
Link către comentariu

pot fi mai multe cauze. 

consola de comanda a geamurilor, fire rupte in mansonul flexibil de la usi,  modulul de confort defect.

Link către comentariu

cu gandul la consola nu pot sta, nici din cheie nu se lasa geamul...plus ca pe partea pasagerului, geamul se deschide doar daca incui si descui pe acea parte...firele de pe manson le-am verificat...modulul mai tre verificat.Am auzit ca mai e un controler in usa, plus unul langa yala.Ala de la yala comanda si geamurile la consola?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!