Jump to content

Sistem inchidere/deschidere capota stricat

fabritzio
 Share

Postare recomandată

andras.ilyes87

la mine de o vreme deja facea figuri capota si la deschidere si la inchidere, la cel din urma trebuia sa tin tras afara plasticul ala si sa trantesc destul de bine tot capota. din nefericire saptamana trecuta s-a rupt plasticul de tot, fiind in graba nu l-am cautat pe jos pe langa radiator, dar cu siguranta deja l-am pierdut pe drum mai ales ca nu am scut aparator la motor :( deci spuneti ca se poate gasi limba aia din plastic la reprezentanta? ;) oricum in primul rand trebuie sa deschid toata chestia :D 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca vine incuietoarea cu totul.

Link către comentariu

Poti achizitiona doar ,,limba".

Codul piesei: 6Y0 823 483

Modificat de carmina
Link către comentariu

• 4 years later...

Buna ziua. As avea nevoie de un sfat in legatura cu deschiderea Fabiei, mai exact, am scos bateria sa o incarc dar inainte de a scoate bateria, am incuiat masina din telecomanda, am scos bateria si am inchis capota de tot.  Butucul de la sofer nu functioneaza, deci singura cale de inchis deschis a masinii este din telecomanda, dar neavand bateria...... Gasesc un plus pe undeva la care ma pot conecta cu bateria sau efectiv trebuie sa sparg un geam? 

Multumesc.

Modificat de Negresa
Link către comentariu

sa ajungi cumva, pe sub masina, la alternator 

Link către comentariu

M-am gandit la asta dar din cate imi amintesc, este foarte aproape de carcasa de aluminiu a evacuarii si nu cred ca am loc, poate pe la electromotor sau sper sa ajung direct la borna doar ca am pus si capacul la suportul bateriei, adica am sigilat-o bine.

Modificat de Negresa
Link către comentariu

da, incearca pe el daca ai loc

Link către comentariu

Demonteaza scutul.

Prin spatiul dintre trager si radiator, cu o sarma, va trebui sa actionezi urechiusa de deschidere:

6prfcg.jpg

Link către comentariu

Am reusit sa o deschid  folosind ca prima metoda conectarea bateriei, am reusit pe sub masina sa ajung la alternator. Daca nu functiona varianta asta, incercam si varianta Carminei.

Multumesc pentru raspunsuri.

Link către comentariu

23 hours ago, F l o r i n said:

sa ajungi cumva, pe sub masina, la alternator 

Ma bucur ca s-a rezolvat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!