Jump to content

Home-made / Hand-made

zakimaci
 Share

Postare recomandată

Astept niste poze si idei ce ati realizat si ce vreti sa realizati cu masinuta voastra. Incerc sa revin si eu in fiecare zi cu o ideie.

GPS sau Car pc ... Suport complet.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De un timp ma cam mananca sa fac un calculator in masina. Din pacate nu am gasit o firma de unde sa cumpar placi de baza cu via c3 sau alte componente. Deci sunt legat la maini si va trebui sa inventez eu ceva. Pana acum am gasit un lcd de 10" la pret exceptional la

http://www.multiplan.ro/products.php?categ=683&tp=rec

Desfacut si modificat ar fi OK.

Iar daca cineva se joaca cu ideia atunci http://www.mini-box.com/

Link către comentariu

Daca cineva vrea car-pc va dau linkuri si documentatii

Link către comentariu

De ce nu aduci un touchscreen de pe ebay nu e mai mult de 7 sau 8 mil si ala da monitor

Link către comentariu

7-8 ar mai merge la pret ... poate vara gasesc ceva ... pana atunci astept idei de la toata lumea in legatura cu orice nu numai Car Pc

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Zorro Classic

Felicitari pentru idei. Totusi pozitia palm-ului din primul post mi se pare cam neinspirata: iti blocheaza accesul la comenzile de confort ale masinii.

Link către comentariu

• 4 years later...

pai eu as vrea sa-mi pun angel eyes...dar pe siteurile deprofil gasesc doar pt hackback...si nush daca se potriveste si pe sedan...in schimb sunt foarte multe cevreau sa fac la masina.....in schimb gurile deventilatie din dreapta de la parbriz nu merg asa bina adik cele din stanga dezaburescmai rebede...iar uneoricele din drepata nu merg.....stiti careva dc?.....sau care avetzi vreoschmea de desfacut borducl...ca sigur ceva are....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!