Jump to content

Service Reminder

cmiron
 Share

Postare recomandată

Sper ca nu am gresit prin faptul ca am creat un topic nou, nu am gasit problema asta pe Forum. Service Reminder-ul Passat-ului meu este inactiv. Am incercat sa modific intervale, km, cu Vag-ul: degeaba, nu functioneaza. Mai exact nu ma avertizeaza ca trebuie sa fac service-ul, indiferent cati Km as face. Ce nu stiu, ce am gresit? Cum se activeaza functia asta? Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Un sfat ceva? Nu se pricepe nimeni? Nu stiu de unde sa incep!

Link către comentariu

• 1 month later...

Se implica cineva va rog?

Link către comentariu

nu am climatronic.....:blink:

Incearca aici...http://www.passatworld.com/forums/

Daca nu vorbesti engleza .. te ajut eu..( nnu vreau decat sa ajut)

Sper sa gasesti un raspuns...

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Mi-a aparut semnalizarea "Service in 3000Km"! Am verificat: Ch2-inactiv, ch10-00015-inactiv, ch11-00030-inactiv, ch12-00037-inactiv,ch40-122-activ, chch41-235-activ, ch42-14-activ, ch43-15-activ, ch44-365-activ, ch45-1. Am adaptat ch40 la valoarea de 0098 (x100), valoare ce reprezinta diferenta dintre 15000 si km parcursi de la ultimul schimb de ulei (5200Km). Nu a mai aparut avertizarea de service in bord. Intrebare: ce canal similar canalului 2 (care la mine este inactiv) poate fi resetat astfel incat sa se reseteze automat atat service-ul de ulei de 15000, cel de service de 30000 si cel de calitate a uleiului? Va atasez si print screen-urile canalelor mentionate.

Link către comentariu

1-Incearca sa te loghezi cu 11463,01283 sau 13861 si verifica dupa ce te-ai logat daca canalul 2 a devenit activ;daca ai incercat un cod si n-a mers,iei contactul,astepti 1 min si continui...

2-sub bara albastra de sus, nu ai indicatii(ca un titlu)care se refera la ce poate seta canalul respectiv?

3-ce varianta de vag folosesti si ce interfata?

4-din poze n-am reusit sa vad nimic dar incearca dupa ce ai intrat in adaptation in canalele active tine putin cursorul mouse-lui in ferestruica unde apare nr canalului sau in cea cu new value(nu mai stiu exact) si o sa-ti apara o ferestruica cu niste indicatii(daca folosesti un vagcom bun si o interfata asemenea)...apoi te orientezi...

5-o parere amicala(daca vrei poti sa-l iei ca sfat):NU ADAPTA CANALE CARE NU STII CE INSEAMNA!

6-intervalele de service reminder si service oil se calculeaza in submultipli de 100(de ex. o valoare de 15 inseamna 15x100=15000 km)

7-ar trebui sa ai si canale de long life service

8-intervalele de service reminder se pot seta si pe nr de zile(pt cei care nu fac km multi),sint in canale separate de cele in care se seteaza pe km si se calculeaza in submultipli de 10(ex. valoarea 22 inseamna 22x10=220 de zile intervalul)

9-intervalul de calitate al uleiului se poate seta in trepte(cred ca de la 1-4 sau 1-5 nu mai stiu exact)asta de pinde de ce ulei bagi(la calitate ma refer si nu la marca) si cit vrei sa-l tii in motor...adica daca ai setat 1 te va avertiza cind e putin uzat,daca ai setat 5 te va avertiza cind e ca apa... :vaidecapulmeu:bineinteles pt asta trebuie sa ai senzorul corespunzator in baia de ulei

10-cred ca e destul de consistent raspunsul,daca am plictisit sau enervat, mii de scuze!

11-scrie ce ai rezolvat

Link către comentariu

6-intervalele de service reminder si service oil se calculeaza in submultipli de 100(de ex. o valoare de 15 inseamna 15x100=15000 km)

din cate stiu eu 15X100=1500.....dar ma rog....

Link către comentariu

ai dreptate...na, ce sa-i faci, mai greseste omu'...rectific: se calculeaza in submultipli de 1000! Noroc ca m-ai corectat ca altfel isi seta omu' service reminder-ul la 150.000 km...uau...si longlife service la 300.000 km...brrrr

Link către comentariu

• 8 months later...

Mi-a aparut din nou "service in 3000km" aiurea.... Am asteptat sa schimb uleiul si consumabilele, dupa care am resetat din canalul 02 care, culmea: Era activ... S-a resetat fara probleme. De atunci trebuie sa imi notez km la care am facut schimburil pentru ca de anuntat nu ma mai anunta computerul! O iei razna, zau! Nu mai inteleg nimic...

Link către comentariu

• 1 year later...
vasilescuadrian1977

Spuneti-mi va rog cum pot reseta intervalul de service din butoane doar, nu din vagcom. am facut schimbul de ulei, filtre, etc de 10000 km si mecanicul de acolo de la service nu stia sa il reseteze.

Link către comentariu

ti apasat butonu de resetat km, pui contactu, apesi butonu de ceas si il rotesti spre dreapta pe cel de km

Link către comentariu

• 2 months later...

Nu pot activa service reminder din vag-com. Mentionez ca am vag-com VCDS 805. Am setat toate canalele corespunzator iar cand accesez canalul 02 pt activare i-mi da eroare. Canalul este setat pe 0. Astept un sfat...

Link către comentariu

ai bc mare ? normal acolo ar trebui sa iti apara Service Now in bord cand faci nr de km. sau sa scada numaratoartea de la 3000 km la 100km ca sa stii cand se face schimbul de ulei. in vcds ai un SRI Reset in Applications, adica reseteaza intervalul de service. pe unele masini modele mai vechi gen golf4 trebuie sa intri pe Instruments, Adaptation, Canalul 02 si salvezi noua valoare 0 in loc de 1. sia dai Save.

Link către comentariu

Si bineinteles trebuie codat IC -ul cu interval fix de service .

Link către comentariu

Da, am bc mare. Mi-a aparut numaru de km si la momentul acela l-am resetat din butoanele de la ceasuri. Am intrat in SRI Reset si am resetat intervalul, dar i instruments, Adaptation, Canalul 02 iar valoarea setata este 0. Deci interval service oprit si nu ma lasa sa setez valoarea 1 pt activare.

Link către comentariu

pai nu il setezi tu cu 1, cand ajunge la numarul de kilometri setati atunci se face singur 1, daca tu ai setat si din butoane si din instrumente si din sri reset bietul bord nu mai stie decat ultima setare, asa ca intra in sri reset si vezi cati kilometri si cate zile ai facut de la ultima setare si dupa caz resetezi sau nu din canalele de adaptare 42 si 43 si nu mai schimbi si in 02 el fiind 0 [zero nu inseamna ca este activ sai inactiv , ci ajuns la intervalul de servis sau resetat] :frigbaitata:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!