Jump to content

Intrebare Seat Ibiza an 2001

grim
 Share

Postare recomandată

Va salut, am si eu o mica Ibiza in 2 usi din anul 2001, modelul sport, de care sunt foarte mandru si imi satisface toate pretentiile de adolescent.

Azi, datorita conditiilor meteo si de drum, am reusit sa iau o ditai groapa (bine, nu groapa ca suna eufemistic, un mic hau fara fund) pe Stefan cel Mare (pe partea dreapta, inainte de spitalul Colentina). Desi aveam ~40 km/h mi-au clantanit dintii in gura cand am intrat.

Intrebarea mea este, are Ibiza mea vreun scut de protectie ceva pe dedesubt sau e lipsita de aparare impotriva drumurilor din Buc? Ce pot sa-mi regulez in cel mai rau caz?

Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:) nu e cumva una galbena cu tevi de crom?

Link către comentariu

Nu are scut!

Daca nu a curs ulei din baie pana acum eu zic ca nu are nimic.

Sa vedem daca te plagi de directie. Nu ar strica sa o ridici pe un elevator sa te uiti unde a atins!

Link către comentariu

Cred ca X-Ecutor are dreptate. Ar trebui sa te duci cu ea la un service sa vezi daca s-a intamplat ceva. Dupa asta poate ne spui si noua ce s-a intamplat cu adevarat. Bafta. :D

Link către comentariu

paiiiiiiiiiii scuze de intarziere dar fiind cu bacul samd nu prea am mai avut timp sa postez. Multumesc pentru raspunsuri, pana acum nu am observat nimic schimbat in comportamentul masinii si totul pare ok, cum o sa gasesc timp as vrea totusi sa verific directia si geometria rotilor pt ca la cate gropi a incasat saraca datorita reflexelor mele de pensionar sigur trebuie ceva reglat pe acolo :lol: Plus ca masina e clar mai rigida decat Opelul familiei de exemplu si fiecare groapa se simte mult mai dureros. Urasc Bucurestiul.

Va salut si promit sa revin cu poze si pareri imediat ce o sa reusesc sa scap de examenele care imi bantuie existenta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!