Jump to content

Kit admisie Leon TDi

Predator
 Share

Postare recomandată

Ma intereseaza c efecte ar avea montarea unui kit d admisie sport K&N Series 57i, Part Number 57-0560 (vezi link-ul http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0560 ). Mashina mea este un 2002 Seat Leon 1.9TDi 110 CP. In principal ma intereseaza sunetul... obtzin ceva?... si apoi calutzii. Avantaje, dezavantaje? Afecteaza in vreun fel debitmetrul de aer folosirea unui astfel d filtru. Pachetul costa 166.28 USD fara TVA. Cum e pretzul? :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

lol...foarte scump si nu castigi nimic...de banii aia pune altceva la masina...

Link către comentariu

La TDI nu se recomanda filtrele de aer sport. Ele nu aduc nici o imbunatatire chiar dauneaza motoarelor diesel.

Kit-ul pe care il vrei tu ar trebui completat cu o protectie sau prelungire care sa asigure absortia de aer rece.

Daca vrei sunet mai bine investesti intr-o toba sau daca vrei mai multi cai un chiptuning. :D

Link către comentariu

multzumesc d raspunsuri :D in c sens ar dauna un filtru sport motoarelor diesel? ..m'am gandit & la un eshapament (corp tobe finale plus ornamente REMUS) dar & alea's kam scumpe ... 413 euro plus aprox 200 euro fara tva :D ... Shtytzi voi & alte variante? (Sebring , Borla)

La TDI nu se recomanda filtrele de aer sport. Ele nu aduc nici o imbunatatire chiar dauneaza motoarelor diesel.

Kit-ul pe care il vrei tu ar trebui completat cu o protectie sau prelungire care sa asigure absortia de aer rece.

Daca vrei sunet mai bine investesti intr-o toba sau daca vrei mai multi cai un chiptuning. :D

cu riscul d a deveni offtopic ...cu kt vinzi jantele d cupra? in c stare is? :D

Link către comentariu

Vezi informatii utile in cateva topic-uri ca:

Ce modificari de putere ati face la TDI-ul vostru?

Cate TDI sunt pe forum si sunt pt. tuning la motor ?

filtru aer sport, kit complet

Oricum, chiar daca te hotarasti sa pui un filtru uscat (nu uleiat) gen Pipercross trebuie neaparat sa asiguri si absortia de aer rece, asa cum spune si chris

Link către comentariu

Nu pune filtru conic nu te ajuta la nimik decat la sound...daca vrei filtru sport cumparati un filtru green care e in cutia originala iti da si sound si probabil ceva mai mult aer dar nu iti strici debitmetrul.Eu am acelasi motor ca al tau si am avut filtru conic....daca chiar vrei filtru conic ti-l dau pe al meu

Link către comentariu

Nu pune filtru conic nu te ajuta la nimik decat la sound...daca vrei filtru sport cumparati un filtru green care e in cutia originala iti da si sound si probabil ceva mai mult aer dar nu iti strici debitmetrul.Eu am acelasi motor ca al tau si am avut filtru conic....daca chiar vrei filtru conic ti-l dau pe al meu

C inseamna filtru green? asta e numele marcii?

Link către comentariu

si c aduce in plus un GREEN FILTER fatza d cel d serie (referitor la sound, accelratzie mai promta?) ?

Link către comentariu

Cred ca cel mai bine tine ajuta daca iti faci si un chip inainte

Link către comentariu

DECI... renuntam la filtru conic sport :)

Pe viitor poate pun unul GREEN FILTER in cutie

Mersi pentru raspunsuri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!