Jump to content

Merita un GII 1.8GTI 8V la peste 250.000km?

G2GTI
 Share

Postare recomandată

Salutari tuturor

Vreau sa-mi cumapr o masina care sa ma tina vreo 30-50.000 km fara sa-i fac multe reparatii la ea.

Sunt plecat din atra si nu vreau sa bag banii in asa ceva pera mult.

Am gasit una foarte ieftina la 1200 Eu (plu inmatricularea aici vreo 500E si alte dari aferente care vor ami costa vreo 600E/an) - un olf din 1986, 1.8 GTI 8V la 250.000 km

Aici service-ul coata cam mult si nu stiu daca n-o sa am probleme mari cu el.

Ce parere aveti?

La ce sa ma uit la masina asta - nu ma prea pricep ... dar

Evetual as dori niste sfaturi pentru ce masina sa-mi iau undeva la maxim 3000Eu.

Multam

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E greu sa te pronunti asa usor cand vine vorba de o masina. Depinde si de stilul proprietarului de condus (cum "ii da") precum si de cat de mult a ingrijit masina. Singura solutie e sa mergi cu cineva "avizat" sa vada masina (un mecanic ,etc.)

Link către comentariu

Parerea mea ca 250000km sunt multi si pentru un diesel, mai ales pentru 1,8 GTI. Nu cred ca mai poti face multi km cu motorul respectiv...si legat de stilul de condus...cine i-si ia GTI si merge frumos cu el?

Modificat de ZCH
Link către comentariu

sunt mult prea multe de spus si toata treaba e cu dus-intors. poti sa stii cum a fost folosita masina? exact aceeasi chestie (1.8 gti 8v din '90) am cumparat eu. 214.000km... si am aflat ca si-a luat biata de ea la talpa de nu s-a vazut. a ajuns la mine cu arborele bulit, cuzineti topiti si alte chestii, incat am refacut aproape tot motorul...

deci nu stiu, nu pot sa ma pronunt. orienteaza-te si tu, si daca e ok ia-o. sunt sanse 50-50 sa fie si buna si rea. in poze nu pot sa spun ca n-arata bine. chiar imi place. ma intriga mult si emblema GTI de pe grila din fata, care la mine s-a rupt :)

Link către comentariu

motorul cine stie cati km are...io am luat o cu 300 000km...dar io stiu cati o fi facut de fapt masina?...la urma urmei motorul poate fi facut in cazul in care e uzat, problema este la costul investitiei in motor...ca dupa cate vad eu in poze caroseria arata foarte bine deci nu ar fi alte probleme...

Link către comentariu

Ia-o, e rulata in germania baieti, nu e ROMANIA, normal ca si-a luat talpa, d-aia e gti, da asta nu-nseamna ca se strica. e 1200 euro, pai 500 de euro fac numa jantele alea, ia-oca a fost masina unui neamt nu a unui roman. Bineinteles, asta nu-nseamna sa nu o verifici, da m-am saturat sa-i vad pe toti reticenti daca masina are km multi. O masina nu se strica doar pentru ca merge. Exista masini cu 300 d mii in stare buna asa cum exista si masini cu 30 d mii facute zob la motor.

Nu zic ca nu poate sa fie distrusa..poate e, dar nu inteleg de ce va legati toti de kilometrii, are 20 d ani masina, nu are 3. Pentru germania, 200 d mii in 20 d ani, e cam foarte putin

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic...jantele alea 500 de euro? Un prieten si-a luat 16v adus in Romania si a dat 600 pe el si are vreo 160000km!

Link către comentariu

Pe partea asta ai dreptate, am si eu pe cineva care a fost in germania si a vazut golf 2uri de vanzare si cel mai scump era 500, iar cel mai ieftin era 300, iar in austria a vazut unul cu 350...m-a furat pe mine gandu ca in Romania un golfuleanu bun e vreo 3000 si, si de aia 1200 mi se pare putzin, dar tre sa recunoastem ca arata foarte bine masina

Link către comentariu

oricum ptr germania e cam mare pretul...la scorul asta trebuie sa gasesti un 16v calumea...si in plus ala care o da sigur tine la pret ptr banii investiti in ea. dar acuma trebuie sa balansezi ...ia uita te pe mbile.de ca sigur iti gasesti ceva mai calumea la un pret mai bun.

asta ca o paranteza...mie nu prea imi place cum e vopsita...cel putin ptr germania...ma gandeam ca standardele lor sunt mult mai inalte..

Link către comentariu

Dupa cum apare in poza cu indicatiile de pe hayon (GTI 8V) se pare ca vopsitorul nu le are. A iesit coarja de portocala(a fost preparata prost vopseaua----- prea groasa).

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

Parerea mea ca 250000km sunt multi si pentru un diesel, mai ales pentru 1,8 GTI. Nu cred ca mai poti face multi km cu motorul respectiv...si legat de stilul de condus...cine i-si ia GTI si merge frumos cu el?

Cand cumperi o masina 2nd hand numai proprietarul original si Dumnezeu stiu adevaratul nr. de km. Ce e pe bord e la fel de veridic ca si cum ar scrie cineva pe o hartie cu pixu'.

Parca prea se sperie lumea de km..

Cat despre 250k km pt. un Diesel.. (stiu ca masina din discutie nu e Diesel) am vazut o groaza de Merc-uri si VW-uri la 500.000 - 600.000 km de vanzare deci nu mi-as face griji.

Link către comentariu

Nu e vorba de asta ca eu si eu lucrez pe un T4 caravelle care are ceve peste 480000km si avem si un Sprinter care are 1600000km (nu e gluma) dar tot sunt multi km si T4 are motor de 2,5 tdi 102 cp fata de sa zicem passat care are la 1,9l mai multi cp. Deci eu zic ca totusi e mult si pentru un diesel 250000km mai ales ca nu ai de unde sa sti in ce regim au fost facuti si asa cum mai poti sa mergi mult si bine cu el asa poate sa pice maine...este ceva relativ.

Si inca ceva...subscriu si eu la ce a zis Armando legat de cum e vopsita masina....daca se vede in poza ca e coaja de portocala i-mi dau seama cum arata in realitate...nici macar in Romania nu prea vezi masini vopsite asa rau si semnalizarile din fata vopsite cu lac in loc sa fie cele originale care costa vreo 20 de euro. Poate masina a fost tot a unui roman ;)

Link către comentariu

;) ce aveti voi cu inventivitatea romanilor ;)

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Sa nu mai punem la socoteala ca acea anvelopa din ultima poza este montata invers sensului ei de rotatie!

1200 mi se pare totusi cam mult pt un Golf 2 insa totodata apreciez sinceritatea kilometrajului care in jumatate de ora poate fi dat si la 0 Km.

Link către comentariu

Multumesc baieti !!!

Masina este in Norvegia ... unde spre exemplu la un Golf 4 din 2000 (care face cam 5000 Eu) taxele de inscriere sunt 8000 Eu.

Asa ca ma gandeam sa-mi iau una de aici care sa ma tina 2 ani fara probleme . .caci service-ul este foaret scump. Si nici eu nu am pricep la reparat masini.

O sa ma orientez la o masina mai pasnica si cu mai putini km.

PS: in tara asta dupa ce stai 2 ani sa muncesti esti obligat sa-ti inmatriculezi masina chiar daca esti cetatean strain!

Link către comentariu

Lamureste-ma te rog daca am inteles bine: deci cumpar in Norvegia G4 cu 5000E (din 2000) iar ca s-o inmatriculez in aceeasi tara ma costa 8000 (opt mii)E ?? :D Sigur nu-i un zero in plus ?

Daca-i corect - atunci dac-o cumparai din alta tara cit mai erau acele taxe ?

Pentru a te convinge ca nu arunci banii cel mai bine cauta un service si fa-i o verificare generala: poate vinzatorul a intretinut-o totusi.

Link către comentariu

mie imi plac jantele :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!