Jump to content

Suierat de sub capota

wasssu
 Share

Postare recomandată

In timp ce mergeam, s-a auzit sub capota un "shuierat" ce a tinut vreo 2 secunde (ca si cum ar iesi aerul aflat sub presiune dintr-o roata). Masina nu mai trage aproape de loc, nu mai are putere. Ce sa se fi intamplat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sper sa nu dar...

turbina ;)

Link către comentariu

Turbina se mai aude suierand? Ma gandesc ca poate s-a spart, desfacut vreun furtun pe care circula aer cu presiune de la turbina catre admisie si turbina lucreaza dar aerul nu ajunge in admise.

Link către comentariu

Turbina se mai aude suierand? Ma gandesc ca poate s-a spart, desfacut vreun furtun pe care circula aer cu presiune de la turbina catre admisie si turbina lucreaza dar aerul nu ajunge in admise.

Se mai aude un suierat, cand accelerez.

Link către comentariu

Cea mai plauzibila situatie.

Se muta intreg topicul la TDI Forum

Link către comentariu

e sigur un furtun sarit, daca se mai aude sueratul

Link către comentariu

Nu mai speriati omul cu turbina, chestii nasoale, este doar un furtun. Vezi ca am deschis un topic eu pe aceeasi problema : Pierde Aer !?.

La mine a fost, si daca spui ca ai simptoma care pe la 2000 ture pur si simplu da in nas, pierde putere si se aude un suierat, verifica si daca iti scoate fum in spte in acel moment si vezi ca este furtunul intre turbosuflanta si intercooler. Din pacate este cam 400 RON la PR

Modificat de RobertG
Link către comentariu

nu neaparat sa fie furtunul dus, am intalnit multe masini la care le sarise pur si simlu furtunul, din cauza nestrangerii corecte a colierelor sau punerea gresita a sigurantelor

Link către comentariu

De acord cu tine. La mine a fost furtunul crapat, dar se deschidea acea fisura doar in sarcina, dupa 200-2200 ture. pe loc nu se vedea nimic.

Link către comentariu

Roaga pe cineva sa accelereze in timp ce tu supraveghezi teava din turbina in admisie (via intercooler, dc e cazul).

Link către comentariu

Gata.. am rezolvat problema.. scapase furtunul. Multzam pentru sfaturi.

Link către comentariu

• 2 months later...

Mi-a spus un prieten care si-a luat Passat B6 Comfortline ca al meu, dar l-a luat din stoc (al meu are in plus Xenoane si suspensii drumuri grele si nu a veeeeniiiit incaaaa :D ), ca a intalnit urmatoarea problema: la o frana brusca se aude la pedala ca si cand ai sparge o minge de ping-pong (un fel de scrasnet). Nu e ABS-ul, ca pe ala l-a simtit cu alte ocazii si stie cum face. A fost la service si i-au spus ca nu e nimic, ca e normal. A incercat pe alte 2 masini si toate faceau la fel. Stiti ceva despre acest comportament?

De asemenea, si eu si el ne-am luat alarma din fabrica, cu senzor de interior si antitractare. Problema lui e ca acum, dupa un timp, alarma nu mai face nimic. Adica daca armeaza masina avand un geam deschis si baga mana in interior nu se intampla nimic. Inainte, daca o lasai cam 1 minut ca sa se armeze si bagai mana pe geam incepea sa miorlaie, acu' e moarta. Aveti vreo idee, vi s-a intamplat si voua? Nu are legatura cu butonul care dezactiveaza temporar senzorul de interior. Stie despre el si stie sa-l foloseasca.

Link către comentariu

@alxrro ai gresit topicul, nu se discuta aici despre alarma/frana/etc...

Link către comentariu

@alxrro ai gresit topicul, nu se discuta aici despre alarma/frana/etc...

Scuze :) , nu a fost cu intentie! :P

Am avut impresia ca se discuta despre probleme legate de TDI in general, nu despre una anume. Da' cred ca am incurcat ceva... :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!