Jump to content

deci...

16volti
 Share

Postare recomandată

mai bine mai tarziu decat niciodata

Nu am putut sa ma abtin.

E unu dintre cele mai frumoase golfuri de la noi.( putini dintre noi stiu sa faca o masina sa arate bine)

Si pe deasupra frumusetii, mai e si 16v.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mortala masinutza, de unde ai oglinzile alea ??

Link către comentariu

n-ai niste inscriptii GTI laterale rosii de rezerva?? mie mi le-au furat... :angry:

arata super bine, imi place mult de tot grila.

ce arcuri ai pe ea?

Link către comentariu

Nu am putut sa ma abtin.

E unu dintre cele mai frumoase golfuri de la noi.( putini dintre noi stiu sa faca o masina sa arate bine)

Si pe deasupra frumusetii, mai e si 16v.

merci omule e copilu meu crede-ma ca tin la ea ca la ochii din cap

mortala masinutza, de unde ai oglinzile alea ??

daca vrei te trimit la un magazin de unde poti face comanda si in doua trei saptamani le ai

n-ai niste inscriptii GTI laterale rosii de rezerva?? mie mi le-au furat... :lol:

arata super bine, imi place mult de tot grila.

ce arcuri ai pe ea?

nu am asa ceva si cred ca pe cod original sunt cam scumpe cat despre suspensie e H&R

Link către comentariu

datorita acestei masini am eu acum golf. ca sa fiu sigur ca vb fara sa ma aflu in treaba....masina asta era parcata acu ceva timp pe strada Putul lui Zamfir??

Link către comentariu

stiu masina inca de cand era tom care acum are un STI negru si un CTR rosu ...oglinzile sunt comandata de tom de la car design & concept tuning masina are evacuare supersprint si suspensie H&R , jante OZ a fost cel mai frumos golf2 pana sa apara stefan cu rwn'u.

16volti era frumos sa spui ca asa ai cumparat masina oricum spor la treaba incontinuare !

Modificat de feghea
Link către comentariu

stiu masina inca de cand era tom care acum are un STI negru si un CTR rosu ...oglinzile sunt comandata de tom de la car design & concept tuning masina are evacuare supersprint si suspensie H&R , jante OZ a fost cel mai frumos golf2 pana sa apara stefan cu rwn'u.

16volti era frumos sa spui ca asa ai cumparat masina oricum spor la treaba incontinuare !

Bai iar incepeti cu carcoteala...........

Si pe deasupra nici nu sti prea multe mk2.....Ai auzit de gto...ala era inaintea la toti sau mai sunt doua in tara unu bleau (colegul nostru de pe forum cu id GOLF II) si inca unu negru vr6.

Alte poze cu mk2 de la noi care pun pariu ca nu le stii

Link către comentariu

Da..nici io nu prea inteleg treaba asta cu cel mai frumos golf ca e ala sau ala sau ca a fost pana la stefan rwn. pe ce criterii e treaba asta cu frumusetea?

Link către comentariu

? :(

vr6?

oricum eu vreau fusta de spoiler spate.

Modificat de armando
Link către comentariu

CJ-88-WOB :ceuameni:

front.jpg

Link către comentariu

eu am vb din punctul meu de vedere fiecare cu ce ii place

PT EUGEN- Cand tu te culci amice eu ies afara, si sunt cativa baieti aici pe forum care ti-o pot dovedi ca e asa cum zic eu.... masinile care tu le ai pus eu le stiu de ani de zile ... nu a fost carcoteala a fost o remarca la adresa lui ca ar fi fost frumos sa fie sincer. Si iti garantej ca in legatura cu masini nu ne comparam pt ca eu ti am zis cand tu te culci eu ies afara si nu e o metafora le stiu pe toate care le ai pus . Primu golf a fost primu tuning show organizat la prisma de vantage media si am stat langa el 30 de minute cu stefan si l-am analizat desi aveam BMW'uri amundoi , al doilea este facut de spider tuning il stiu de vreo 2 sau 3 ani iar celalt golf negru nu stiu ce te faceai daca nu exista 4tuning'u , cat despre gto il stiu de cand inca nu aveam carnet .

ma socheaza ca nu zice 16valve nimic si ai luat tu foc ! Tu nu esti baiatu care zicea ca haionu plin e chitch si acum o arzi cu eleron si haion plin....asta ca sa ai motiv sa iei foc

Repet CHESTIA CU CEL MAI FRUMOS GOLF a fost pur si simplu parerea mea si imi asum responsabilitatea de a ma contrazice cu orice

Modificat de feghea
Link către comentariu

FEGHEA- iti voi raspunde si in acelasi timp ma voi descrie si daca dupa ce citesti bine randurile de mai jos continui cu polemica,,, atunci inseamna ca scrii si tu asa ca sa acumulezi posturi:

1-cant tu esti treaz si eu dorm--Normal ca dorm ca a doua zi ma duc la munca.Tu esti treaz ori ca te tin parintii acasa , ori ca a-II-a zi ti post negru.O sa vezi ca in scurt timp dupa ce o sa te maturizezi o sa-ti dai seama ca nu mai e smecherie ce faci tu ca te mai vizeaza si garda pe deasupra..........

2- In legatura cu masinile-- Eu nu am mai intrat in service cu masina de vreo 4 ani decat pt geometrie.......Asta ar trebuii sa-ti dea de gandit la cat de multe stiu despre ea

3-Nu sunt eu baiatu cu haionu

4 Daca reusesti si tu vreo data sa faci ce am facut eu atunci o sa meriti tot respectul tuturor.....

Adica: EU AM ADUNAT ACUN 4 ANI 5 MK2 GTI SI AM FOST CU ELE LA MUNTE SI ACUM 3 ANI 9 MK2 GTI SI AM FOST CU ELE LA MARE SI NENUMARATE GRATARE CARE NU AI FOST PREZENT.

5 - Si ca sa vezi cat de repede pot sa aflu despre tine .....MI-A SOPTIT O PASARICA CA ARCURILE DE PE FATA DE LA TINE NU SUNT SPORT CI SUNT ARCURI TAITE DE DACIE ;)

Link către comentariu

pai arata-mi si mie undeva pe forumu asta unde am scris ca sunt arcuri sport ... dovada este pasarica care a aflat de la mine sau stefan ....Nu ma tine nici mama si nici garda nu ma cauta .....daca ma tineau ai mei nu o ardeam cu un golf 1 fi sigur de asta sau daca o ardeam sigur nu arata ca acum....ma deranjat ca zici ca nu stiu masinile hai sa nu vb de grate de cartier . imi pare rau daca te ai simtit ofensat spui de masini repet nu ai ce sa vb cu mine de masini...nu sunt inginer dar pur si simplu nu ai ce vb cu mine....tu asa ai cumparat masinile alea GTI in fine eu inchei aici ....imi pare rau ca mi ai inteles gresit primu post !

Link către comentariu

"repet nu ai ce sa vb cu mine de masini' - vezi ca asta-i cu doua intelesuri :)

Link către comentariu

in alta ordine de idei....Exista model 16V in 4 usi? ...sau e doar schimbat motorul?

Link către comentariu

in alta ordine de idei....Exista model 16V in 4 usi? ...sau e doar schimbat motorul?

:( cum sa nu existe? sunt destule. poate sunt mai rare pe la noi, cine stie...

Link către comentariu

Exista si inca foarte multe. Eu cunosc cel putin 3 persoane care au GTI 16V 5 usi.

Link către comentariu

sincer nu am mai vzt nici unul...gti 8v in 4 usi am vzt destule...dar 16v niciodata pana acum. Vreau si eu unul :blink:

Link către comentariu

sincer nu am mai vzt nici unul...gti 8v in 4 usi am vzt destule...dar 16v niciodata pana acum. Vreau si eu unul :Driver:

varu miu o avut. scrie pe spate GTI 16S

si o pus 1,6d si o vandut motorul ala impecabil cu 150 eur. :angry:

Link către comentariu

RECUNOSC IMI CER SCUZE IERTATI-MA CA NU AM MARTURISIT CA AM LUAT-O DE LA TOM DEJA TUNATA AM CUMPARAT-O IN OCTOMBRIE CU SUMA DE 3500EURO! (CE CACANEALA...)

:angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!