Jump to content

Revizii

sandumbogdan
 Share

Postare recomandată

Se pare ca sunt primul care a ajuns la prima revizie.

Am facut revizia de 2 ani la 22 mii km.

Costul 2200 lei in Iasi la Open Auto Center si am fost informat ca apare cu update soft P4PA.

Revizia a durat 2 ore si m-au programat ulterior pentru update de soft care a durat 2 zile.

Totul ok, dupa update observ mici imbunatariti la interfata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am acum aproape 39500 km. Update-ul P4PA l-am făcut la începutul anului. De atunci, am mai parcurs aproape 17.000 km, iar martorii sistemului de asistență s-au mai aprins, dar destul de rar și doar pentru câteva secunde. Anterior update-ului, au fost două situații în care a trebuit să fac resetul cu scoaterea siguranței.

Totuși, cred că am și o problemă, pe care o monitorizez în acest moment: sistemul de răcire pierde antigel. Am fost nevoit la un moment dat să completez cel puțin 800 ml, când nivelul era mult sub minim, dar martorul încă nu se aprinsese. De când am completat, au trecut aproape 5000 km și, deși nivelul a scăzut un pic, este încă între limite.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!