Jump to content

VW T7 - Probleme grave suspensie și uzură anvelope!

DMV
 Share

Postare recomandată

Uzură spate în valuri: Necesitatea schimbării amortizoarelor spate la intervale foarte scurte (prima oară la 38.000 km, iar acum la 125.000 km, cu aceeași problemă recidivând în ciuda înlocuirilor la ambele Caravell-uri ).

Anvelopele spate se uzează prematur „în valuri”... si se aude un huruit deranjant in mers.

Politică de garanție defavorabilă: Reprezentanța oferă o garanție de doar 1.000 km pentru piesele de schimb de tip amortizoare, obligând proprietarul la suportarea integrală a costurilor de înlocuire repetată. Cost amortizor la reprezentanta cca 1100 ron/bucata! +manopera

Uzură față pe interior: Anvelopele de pe puntea față se uzează persistent pe interior, în ciuda faptului că geometria direcției (unghiul de fugă) a fost reglată de două ori la reprezentanță folosind softul dedicat...in Oradea nu am gasit alta firma care sa aiba softul pt a regla unghiul de fuga la noul Caravelle...la reprezentanta a fost 600 ron...acum am primit oferta la 400 si ceva...pe masina!

Două seturi complete de anvelope noi distruse prematur, plus înlocuirea repetată a anvelopelor pe puntea spate (anvelope noi Hankook si Kleber cumpărate anul acesta in primavara uzate din nou .... am pus marci diferite pe fiecare masina pentru a evita discutiile...ca sunt proaste cauciucurile )...aceasi problema identica la ambele masini...amortizoare OE si caucicuri marci diferite...clar problema nu e de la cauciucuri ...ci de la amortizoare !

Aceasi problema la ambele Caravell-uri T7 2025...merg 85% inafara tarii pe autostrada... si 15 % nationale Austria...deci exclus drumuri rele!

A mai întâmpinat cineva această problemă de geometrie și suspensie pe noul Caravelle T7 (2025) sa fie un defect din fabrică nerezolvat?

WhatsApp Image 2026-08-28 at 10.21.21 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-28 at 10.21.21.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-28 at 10.21.20 (4).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-28 at 10.21.20 (3).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-28 at 10.21.20 (2).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-28 at 10.21.20 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-28 at 10.21.20.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-27 at 11.54.05.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-27 at 11.53.59.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-27 at 11.53.58 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-27 at 11.53.58.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La Tranzit-ul colegului meu, la 40k, cauciucurile fata erau ca si ale tale de uzate, iar noi mergem preponderent pe Autostrada. Vedem la mine, are abia 3500, dar e model 2026, sunt cateva diferente vizibile intre masini

Link către comentariu

Amortiozarele spate...placutele frana fata + spate... sunt la fel pe Ford si pe VW !

Am verificat!

Link către comentariu

Salutare! Cum procedati cu anvelopele iarna? Aveti de iarna dedicate sau all season? Intreb deoarece eu am un Tourneo Custom (Ford, dar aceeasi masina la baza), care a venit cu jante pe 19" si e un chin sa gasesc anvelope pe 19 cu marcajul C. Momentan gasesc doar all season de la Continental - VanContact A/S Ultra, dar am o teama sa merg cu all season, fie ele si premium. Multumesc!

Link către comentariu

Am aceeais masina si a veniti cu All season de fabrica, dar pe 16. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!