Jump to content

Aer condiționat spate T5 Caravelle

4d3l1n
 Share

Postare recomandată

Bună ziua! T5 Caravelle 2011 2.0 cu AC semi-automat (comenzi AC manual, dar motorașe acționare clapete electrice). Pe panoul de comenzi de la bord am comanda REAR , iar în plafon spate am comenzi cald/rece, trepte de viteză, direcționare aer sus/jos. În față AC funcționează foarte bine. Instalație freon încărcată 525 g freon. În spate, funcționează aerul, dar este cald. De asemenea, fluxul de aer nu este direcționat sus/jos la acționarea comenzilor din plafon. Ambele motorașe din spate (cald/rece și sus/jos) funcționează defectuos (cursă incompletă și revenire la poziția inițială, precum sincronizarea unei clapete de accelerație). Clapetele nu sunt blocate. În spatele panoului spate dreapta există modulul pentru aer (ventilatorul, cele două motorașe și cel puțin un radiator). Nu știu dacă este radiator de apă pentru căldură sau condensator pentru frig. Pe sub mașină ajung la radiator două conducte metalice. Din compresor ies doar două conducte. Aș dori să știu dacă:

Acest model are sau nu AC pe spate.

Dacă are, de ce nu funcționează.

Dacă nu are, ce pot face pentru a beneficia de AC spate?
VIN - WV2ZZZ7HZAH273378

WhatsApp Image 2026-08-05 at 11.05.35 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-05 at 11.05.35.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-05 at 11.26.05 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-05 at 11.26.05.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina are AC pe spate, piesa fotografiata este vaporizatorul pentru clima spate.

Daca motorasele functioneaza defectuos, atunci Nici clima nu va functiona.

Interesant ca la tine intra doar 500g de refrigerant, la multivan-ul meu intra 950g.

Cand Rear e activate, iar treapta din plafoniera e la 2, functioneaza ventilatorul? Conductele care ajung in vaporizator sunt reci?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!