Jump to content

Octavia vs altele

florinrmn
 Share

Postare recomandată

3 hours ago, DeathArrow said:

Cât despre subiectul topicului, aș merge pe un Cupra Formentor. 

Cupra Formentor pleaca de la 35600 euro si initiatorul topicului a zis buget 30-35 max.

Cat despre "Altfel, peste 5 ani nu mai iei nimic pe ea." - ai dreptate, de asta sunt Golfuri 1.0tsi din 2021 la 14-15k euro la vanzare. 

Sunt de acord cu tine la faptul ca masinile sunt facute mult mai prost, dar ca dupa 5 ani iei aproape nimic, nu sunt.

@florinrmn am un prieten care isi va lua zilele astea o Octavia 1.5tsi configurata binisor la vreo 38k si cu discounturile dealerului a scos-o pe la 32k (fara rabla).

Modificat de sNaKeyy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@florinrmn am vazut niste reclame pe FB, de la un dealer din Brasov si inca un judet (din pacate nu tin minte care era), prezentau niste 2.0 TSI 4x4 la un pret de aprox. 35.000 Euro, culori faine, de pe stoc.

Link către comentariu

I-am trimis mesaj privat cu niste oferte la formentor la 30-33k pentru 1.5tsi, dar n-a zis nimic. 2tsi 4x4 204cp e 37.210 € in oferta ce am gasit-o. 
Dupa mine preturi mari, dar comparativ cu ce se gaseste acum par decente.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!