Jump to content

Zgomote parazite / Greieri (Tayron)

Palencsar
 Share

Postare recomandată

Salutare, aș dori să vin și eu cu o problemă, în sensul ca, dețin VW Tayron varianta plug-in hibrid cam de vreo lună cumpărată de la PBV1 și am următoarea situație pe care văd ca s-au confruntat și alții, în spatele volanului către bord sau din zona digital cockpit am un zornăit care îl aud doar în mers, ca de plastic sau clemă ceva, care mi se pare ca nu îi bine prinsă sau ceva de genul. Ce mă sfătuiți să verific sau să îmi fac o programare pentru a identifica cauza? Cei care au întâmpinat astfel de problemă, au reușit să găsească cauza? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am avut zgomot similar dar din partea dreapta a bordului, cel mai probabil grila de ventilatie; ceea ce e comun ca sunt zone din bord cu plastice subtiri si care intra in rezonanta; recomand ETG Otopeni, sunt singurii care au chef sa rezolve astfel de probleme

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!