Jump to content

VIITOAREA MEA MASINA(diesel vs benzina passat)

Laur00735
 Share

Postare recomandată

Salutare!
Nu stiu daca apar foarte multe postari de genul aici, dar am pus o intrebare pe reddit si lumea mi-a zis de acest site ca este bun si ar trebui sa intreb aici.
De cateva saptamani ma tot uit dupa un Passat.
Am ajuns la 2 passaturi sedan ce imi plac. Unul e din 2015 1.4 tsi 150cp 160k km si 10k euro. Al doilea e 2017 150k km 150cp 2.0 diesel si 12k euro.
Acuma ambele masini sunt aratoase si la ext si in interior. Ce ma face pe mine nehotarat este motorizarea. Eu as fi ales diesel(avnd in vedere ca in cateva luni o voi folosi la 2 3 drumuri lungi saptamanal), dar majoritatea de pe reddit mi-au scris sa ma duc pe benzina. Eu as fi vrut sa iau o masina care sa ma tina mai multi ani de acum in colo si din cate stiu dieselul intrece benzina la acest capitol, bineinteles daca e intretinut cum trebuie.
Dintre cele 2 as alege cea din 2017 cu 2.0 tdi, dar va cer parerea si ajutorul pentru decizia mea. Chiar asa de rau si stricacios de dieselul cum spun unii? Bineinteles ca sunt deschis si la alte sugestii de masini(dar in principal m-am indragostit de cea diesel).

Modificat de R_a_z_v_a_n
Formatare text
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu o folosesti sa ii plimbi pe cei de pe reddit cu masina , alege-o pe cea preferata de tine 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!