Jump to content

Zgomot stergatoare

alex1500ro
 Share

Postare recomandată

Am si eu nevoie de ajutor cu stergatoarele, am schimbat anut trecut la reprezentanta parbrizul cu unul original.

Inca de la inceput stergatoarele faceau zgomot din lipsa de timp nu am fost in service insa acum zgomotul nu mai poate fi suportat.

Initial am crezut ca sunt lamele vechi, am cumparat stergatoare noi Bosch si 2-3 zile a fost mai bine insa zgomotul a reaparut.

Se aduce ca si cum un cauciuc uscat se invarte pe parbriz. Am fost la reprezentanta dupa 3 ore au ajuns la concluzia ca totul este ok si nu este nici o problema cu parbrizul, presiunea bratelor este buna.

Zgomotul incepe inca din partea de jos, cand ploua nu se aude insa cum parbrizul este ceva mai uscat este foarte, foarte pronuntat.

Eu sunt de parere ca bratele nu sunt montate corect, imi poate recomanda cineva un service in Buzau / Bucuresti unde se poate face o calibrare a lor pentru ca din ce am citit problema poate apare daca ele nu sunt montate la cota „ zero“ si atunci se invarte practic lamela pe geam si face zgomot.

Skoda Kodiaq 2020

Multumesc

05065376-eee4-487c-8f97-6729598db25e.jpeg

32ac2c24-1b7d-48dc-8620-d07b3ed59843.jpeg

Modificat de alex1500ro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!