Jump to content

Sfat achizitie B8

gecko2
 Share

Postare recomandată

Buna ziua ! As dori niste recomandari referitor la ideile de mai jos.

Intentionez sa caut sa cumpar un Passat B8 2019/2020/2021..

Masina o sa mearga 70 % oras ( nu f aglomerat ) si restul concedii in tara si strainatate. Estimez un parcurs de cca 15.000-20.000 /an

In principiu eu as vrea diesel ( stiu ca ptr oras nu este foarte indicat ) , dar nu as exclude  nici o benzina . 

Pentru diesel ce imi recomandati ? Varianta de 150 sau de 190 cp. Aici ma refer strict la fiabilitate. Imi dau seama ca cel de 190 cp este mult mai sprinten. 

As opta ptr o cutie automata , dar am niste retineri apropos de fiabilitate ( am avut un b6 dsg si cu toate ca am facut reviziile la 60.000 km, tot m-a cam necajit cutia. ) Sunt cutii diferite intr cel de 150 si cel de 190 cp? Ce ati recomanda? Sau sa imi iau manuala si termin povestea.?

Si as vrea neaparat sa aiba sistemele de asistenta la condus(  sa franeze singura la pietoni / obstacole) , sa tine activ banda, ( adica sa miste volanul ) , etc..

Din ce an au fost puse aceste sisteme pe B8 , si cum se numesc ele exact  in optiunile masinii ca sa stiu ce caut ?

Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri si idei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru oras benzina cu DSG ambreiaje umede.

Exclus diesel + 2020/2021

Km cat mai putini si cu toate reviziile la zi pe server la reprezentanta ,nu carvertical….

Link către comentariu

1 hour ago, gecko2 said:

Si as vrea neaparat sa aiba sistemele de asistenta la condus(  sa franeze singura la pietoni / obstacole) , sa tine activ banda, ( adica sa miste volanul ) , etc..

Din ce an au fost puse aceste sisteme pe B8 , si cum se numesc ele exact  in optiunile masinii ca sa stiu ce caut ?

Front Assist, Lane Assist, Side Assist/Blind Spot - sub aceste denumiri regasesti sistemele de asistenta care te intereseaza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• adrian001
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!