Jump to content

VW T7 - probleme sistem ADBLUE

DMV
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Mă confrunt cu o problemă la VW T7 Caravelle 2.0 TDI , 150 CP, legată de sistemul AdBlue.

De miercuri mașina este în reprezentanță, însă momentan nu am primit un diagnostic clar.

Din ce mi s-a spus până acum, ar fi vorba despre un modul (fără să poată preciza exact care) ... care nu comunica cu masina.

Masina are 50.000 KM...a mai întâmpinat cineva probleme similare cu AdBlue la T7?

WhatsApp Image 2026-01-31 at 20.30.27.jpeg

Modificat de DMV
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pare a fi defectiunea clasica VAG, senzorul de nivel din rezervorul de Ad blue.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Dupa aproape 3 saptamani , ieri au "terminat" masina cei de la reprezentanta D&C Oradea...😡

Prima data ma sunat vineri ca e gata masina...am mers sa o ridic sambata dimineata...am mers pana in oras..si am rmas defect din nou...am dus-o inapoi tot samabata...

am cerut explicatii despre defect ...interventia care sa facut...nimeni nimic...te trimite de la unul la altul...

Sub farul din dreapata este un calculator...langa curea de la alternator...care la învelit in folie si a tras banda izolatoare peste ( bataie de joc...sub orice critica )...in conditiile in care acel calculator e de aluminiu...trebuie sa se "respire"... din cate stiu eu in folie transpira...se face condesns

Cica...lasa ca e provizoriu...stim noi cum e cu provizoriu...ce e provizoriu...devine DEFINITIV!

Am facut reclamatie la Porsche...vedem ce zic despre "minunata lucrare"

asa arata calculatorul pe alt bus care il am ( poza 1 ) ...in restul pozelor e cum au predat ei masina

Evitati reprezentanta D&C Oradea pe cat posibil!

Va las poze de la lucrarea facuta...

WhatsApp Image 2026-02-17 at 08.12.47.jpeg

WhatsApp Image 2026-02-17 at 08.12.46 (2).jpeg

WhatsApp Image 2026-02-17 at 08.12.46 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-02-17 at 08.12.46.jpeg

Link către comentariu

eu ti am tot zis sa i eviti sa mergi la Debrecen :)

da care e explicatia cu folia aia? de ce au pus-o? ce treaba are cu adblue?

Link către comentariu

De ce nu mergi in afara tarii daca tot ai doar probleme cu respectiva reprezentata? 

Link către comentariu

în urmă cu 2 ore, acidone77 a scris:

eu ti am tot zis sa i eviti sa mergi la Debrecen :)

da care e explicatia cu folia aia? de ce au pus-o? ce treaba are cu adblue?

Am crezut ca se rezolva rapid....aveam nevoie de masina

Nu mi-au spus de ce au pus folie...ma tot trimite de la unul la altul...am facut reclamatie la Porsche si am cerut tot la Porsche detalii despre defectul care a fost si ce sa schimbat la masina!

în urmă cu 2 ore, dydu_kuf a scris:

De ce nu mergi in afara tarii daca tot ai doar probleme cu respectiva reprezentata? 

Sunt si cei de la Debrecen foarte ocupati...cand am sunat pt revizie m-au programat peste 2 saptamani...in conditiile in care masina face cca 7.000 KM pe saptamana...e greu sa fac programare cu 2 saptamani inainte!

Am  crezut ca se rezolva rapid...un injector de adblue...o resetare la senzorul de nivel...la 49.000 KM... NU ma gandeam ca e asa de grav....ca va dura asa de mult!

Cu siguranta e ultima interventie care o mai fac la masina...la D&C ...le-am si comunicat ca se incheie colaborarea cu ei...doar sa imi "refaca" lucrarea...si am terminat cu ei!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!