Jump to content

KGM Rexton G4 - MY 2026 - The Family Explorer

Postare recomandată

👍👍

Pentru suportii de numar iti recomand variantele slim, arata mai bine si nici nu iti atinge hayonul in asa multe locuri. Am patit ca atunci cand am dat jos suportul de numar, era frecat hayonul de colturile suportului de numar.

Drumuri bune sau na, merge si pe drumuri mai rele 😁

Link către comentariu

Te-am vazut de la balcon trecand cu portbagajul montat :D

Filtrul de motorina - de ce atat de mult - poate ar ajuta o poza - daca e ca la mine se schimba doar cartusul de filtrare, nu toata carcasa, cu pompa de amorsare cu tot - si pe langa ca sunt alti bani, nu schimbi niste atabla care mai are mult pana sa se duca...

Link către comentariu
On 27.07.2026 at 11:09, Doomy a scris:

In Iulie am reusit sa rezolv si problema cu rugina de la haion ,  am curatat bine locul si am aplicat solutie anti rugina de la Wurth : 

1053884419_page(1).thumb.jpg.76b22877688c74638f05b3f9f7eb735b.jpg

maaan... stai, ce? Rugina la masina noua? 😮

Adica asta e chestie de garantie => haion nou! NU are voie sa aiba rugina acolo! + ca nu vad sa aibe piulite nituibile, deci suruburile intotdeauna vor "freca" in tabla acolo. Adica intotdeauna vei avea risc de rugina acolo. 

Nu mai bine nituiesti niste piulite acolo si cu tratamentul corect aplicat pe tabla scapi pt totdeauna de problema asta? 

Link către comentariu

8L/100 la o masina atat de mare si fara aerodinamica este excelent 

Nicio problema in rest in primii 10k ?

Am vazut multe albe pe unde am mers

Drumuri bune 

Link către comentariu

@Bebeee  si suportii pusi de mine au pe spate ceva material anti "frecare" , deocamdata ii las pe astia sa vedem cum sunt , nu prea sunt fan al suportilor slim :D 

@mad_kat  🤝 acum folosesc zona aia mai des de cand s-a schimbat sensul strazii. 

Filtrul de motorina  se schimba cu tot cu carcasa care contine pompa de amorsare :( , are nituri in loc de surubur-> aparent la 2023 in sus asa a fost montat . 

@Emy DAm explicat mai sus ca rugina aia a fost cauzata de dealer , pilitura de la gaura a ramas in spatele suportului de numar, am deja in scris ca imi vor schimba haionul oricand pe perioada celor 10 ani de garantie , momentan nu vreau sa am componenta noua revopsita pe masina , mai ales ca unele piese se vor transplanta de pe cel vechi. 

@tavitara  da, nu am ce sa ma plang aici , o surpriza placuta , in rest nu sunt probleme in afara de cele de la inceputul acestui topic. 

Link către comentariu

Sorry. Missed that one. :)

Totusi, mi se pare aiurea sa fie nevoie de gaurire cand pot veni pregaurite si sa puna ei piulita nituibila. Dar e bine ca ai rezolvat asa de iti pot aduce haion nou :)

Drumuri bune si vacanta faina in Grecia! :)

Link către comentariu
  • Activi pe această pagină   1 membru

• Doomy
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!