Jump to content

KGM Rexton G4 - MY 2026 - The Family Explorer

Postare recomandată

Problema de fapt este pe drumurile nationale de viteza unde se aduna milioane de pietricele in plus in fiecare an 

Eu iau o piatra serioasa la fiecare 2-3 luni 

La 7P schimbat acum 2 luni ptr ca urma ITP si deja urca fisura pe jumatatea mea dupa ce a facut praf si jumatatea pasagerului 

Stalpii si capota erau deja ciuruite

Acum 2 sapt poc alta pe masina noua , ciupitura se simte la deget 

Parbriz de tabla si camere 

Cu crapatul din senin , daca iei o piatra si nu esti atent la zgomot fisura poate pleca si peste o saptamana si zici ca din senin

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Posibil sa fi scazut calitatea in ultimii ani - eu la Rexton din 2013 cu 220+ k km am parbrizul ORIGINAL... Ciuruielile pe vopsea insa, sunt la fel, fie mai vechi sau mai noi...

@Doomy - cand ai nevoi de scanare, decat sa te deranjezi pana la incompetentii aia, da un semn 😉

Link către comentariu

Concluzia e ca nimic nu mai e ce a fost :)   sa mergem mai departe, o sa il fac cand se va agrava  spartura, dezamagirea nu e ca s-a intamplat , era inevitabil zic eu , dezamagirea e ca s-a intamplat atat de repede...     Estimatul dat de reprezentanta 7200 ron .

Parerea personala este ca o piatra sanatoasa la momentul nepotrivit poate sa crape si un parbriz de 20-30 ani original de fabrica  , nu neaprat e problema de calitate scazuta, exemplul  personal il pot da cu o plita de aragaz de sticla, care a luat lovituri de la tigai, farfurii si diferite ustensile ani de zile in care  nu a avut nimic , pana intr-o zi in care am scapat o lingurita cu coada lunga , a fost de ajuns sa faca crapatura dintr-o parte in alta.....

@mad_kat multumesc de info am si eu diagnoza , dar ma duc la ei pentru ca sunt aproape de mine si poate poate au raspunsuri diferite . 

Asta folosesc eu , tu ce folosesti ? 

Link către comentariu
38 minutes ago, tavitara said:

Concluzia am mai spus-o

Tot ce e nou e mai prost

Garantie cat mai mare , CASCO si sanatate

@tavitara Din pacate asa este - insa Rextonul asta, chiar daca este "nou" la baza este Ssangyong-ul din anii 2000, body-on-frame, motor derivat din dieselele indestructibile de odinioara, transmisia la fel... Si ca sa fac o paralela cu topicul "celalalt" cu Tiguanul - In locul tau, nu as fi schimbat Touareg "adevarat" pe rasnita, ci pe un Rexton in genul astuia de pe topic. Te-ai fi simtit cel putin la fel de bine, si cu impozit considerabil mai mic. 

@Doomy - Topdon Artidiag 500 - vede toate sistemele masinii, si transmisie, ABS, etc. Ar fi interesant de comparat :D Si pentru VAG mi-am repus de curand in functiune VCDS-ul (21.xx) 

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

Ptr Rexton am mers la KGM , chiar in urma acestui topic am ajuns la KGM , am testat , am si vb cu @Doomy care mi-a dat multe info , ii multumesc si pe aceasta cale

Nu e masina ptr noi , e mult prea mare fata de 7P care era deja la limita de mare ptr 2 persoane la bloc

In niciun caz mai mare , nu sunt snob

Asta cu rasinta in dotare e mult mai ok ptr ce avem nevoie

Impozitul e cateva zeci de lei la asta , cum sa fie mai mic la Rexton ?

Norocul e ca motorul electric e cel principal , e suficient de puternic ptr masina asta , cel secundar de rasnita il folosesc ptr cafea si ptr ca sa se distreze @corad0

Modificat de tavitara
Link către comentariu
  • Activi pe această pagină   5 membri

• tavitara
    • halamadrid
    • tzuicomicina
    • Andrei1980
    • mad_kat
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!