Jump to content

KGM Rexton G4 - MY 2026 - The Family Explorer

Postare recomandată

Am avut in familie un hyundai accent MC - care dupa ce s-a dus tatal meu, a stat cam un an jumatate (probleme cu acte mostly). Ce am facut - am scos borna de la baterie si am umflat cauciucurile (niste mizerii de pirelli eco) undeva spre 3 bari. Cand l-am repus in functiune n-au avut nici pe naiba cauciucurile alea... Deci treaba asta cu umflatul zdravan inante perioadelor lungi de stationare are sens.

Link către comentariu

Corect. Si daca e posibil sa fie miscata din cand in cand, 1-2luni. 

Dar chiar si dupa 30 zile de stat, nu ar trebui sa aiba nimic.

Link către comentariu

Continuam cu lista de accesorii - > Cricul..... Nu numai ca masina nu vine cu Cric , nu se mai poate  cumpara OE de la KGM pentru ca .....nu mai este in lista de accesorii .  Incepand cu 2024 a diisparut din catalogul de accesorii in mod misterios. 

page1.thumb.jpg.a1ec259d86811ab04ea60d46809eb315.jpg

Am cautat un model care sa fie "overkill" la capacitatea de ridicare , dar sa fie destul de mic incat sa incapa in spatiul dedicat din portbagaj. Cu un mic tampon de cauciuc , si o baza de lemn construita de mine ....-> este fix ce trebuie , trebuie sa ridice peste 39 CM pentru a desprinde roata de la sol pe o suprafata plana , isi face treaba perfect! 

20251230_144546.thumb.jpg.ac5d21c2a7d1171116865987adb30bad.jpg

Si amortizoarele au o cursa nesimtit de lunga ....de asta trebuie ridicata atat de mult. 

20251230_144458.thumb.jpg.08c841c80efcd6ecc566ef5cfa188112.jpg

Am facut si o coarba , compusa dintr-o cheie dinamometrica , un adaptor prelungitor 10 cm  si tubulara de 21. 

Ramane sa vedem cu roata de rezerva ce o sa fac , si acolo e poveste complicata la accesorii pentru ca OE nu exista , iar cea AM vanduta de dealer are anvelopa LingLong si este made in China .....la un pret de Monaco.  

Link către comentariu
15 minute în urmă, Doomy a scris:

Am facut si o coarba , compusa dintr-o cheie dinamometrica

Grija cu desfacutul prezoanelor cu dinamometrica. O poti strica asa. :)

Link către comentariu

Pentru prezoane e mai simplu cu o tubulara normala cu coada mai lunga. Iar pentru roata de rezerva 99% se potriveste roata ca la rextonul meu - ca avem acelas prezonaj si ET. Poti lua una sh normala sau rezerva de tabla slim (cum am eu). Putem face o proba sa vedem, Cam asa arata a mea. Da, este de 16, la W intra de etrieri janta pe 16 - vizual pare ca si la tine insa se poate testa

image.thumb.png.af3293ca3b7d67695230f4956cde5ead.png

Link către comentariu

Sau o Janta noua de la dealer, si pui tu ce cauciuc (pneu) vrei pe ea. Daca ai loc de roata normala :)

Link către comentariu
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!