Jump to content

Schimbare bară + far Golf 7

Inf3rnoo
 Share

Postare recomandată

Salutare.

In primul rând, dacă am ales greșit secțiunea, rog un moderator să mute topicul unde crede de cuviință.

Acum, miezul problemei.

In urma unui incident nefericit, cu mine protagonist și vinovat, am "distrus" bara față (partea dreaptă), far dreapta (echipare Bixenon adaptiv), capotă și aripă dreapta!

Bara pe care o am pe mașină (sau o aveam) este diferită față de cele clasice, in ideea in care partea centrală este cu "zâmbetul" in jos, față de cele clasice, care au "zâmbetul" in sus. Când spun zâmbet, mă refer la grila centrala din bară. Voi atașa poza cu mașina înainte și după accident! Nu știu ce tip de bară este, am căutat după model de R, nu găsește acel tip, ori este ceva tip custom (mașina am achiziționat-o de la un centru de tuning din Bochum).

Legat de far, dacă tot trebuie să îl schimb, aș merge pe un upgrade tip LED sau facelift. Ce am găsit full LED, am înțeles că ar fi nevoie de adaptări, atât pe partea de cablaj cât și pe partea de software. Dacă avem colegi care au făcut upgrade de la far bixenon adaptiv la altceva, gen facelift sau LED, rog să scrie aici ce presupune acest lucru!

De asemeni, apelez la experiența voastră, a colegilor, pentru recomandări de centre de dezmembrări serioase, de unde aș putea să achiziționez eventual reperele de caroserie, pe original. Nu aș pune aftermarket, am înțeles de la cineva care se ocupă cu tinichigerie, că nu se aliniază de nici un fel pe caroserie. IMG20260108123231.thumb.jpg.d5e787212f46a120dd55ee610c345b98.jpgIMG20230929201239.thumb.jpg.f812a350ee9a34b277e363d311ad9997.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!