Jump to content

Retrofit Driving Mode Selection si OFF Road

viorel_92
 Share

Postare recomandată

Salutari tuturor!

Inca de cand am cumparat masina(SH), imi statea in cap faptul ca avea cromul sarit de la butonul de frana de mana asa ca am decis sa schimb grupul de butoane cu totul. Initial, m-am zgarcit si am luat acelasi grup de butoane de pe aliexpress si m-am ales cu o chinezarie ordinara, butoanele aveau simbolurile cu "bold", lumina portocalie a butoanelor se combina cu cea alba si iesea un galben, spatii imense intre butoane, rau ce sa mai.
Am mai bagat o fisa insa de data asta am platit de 3 ori mai mult(215 lei) si am luat grupul de butoane full ce pare a fi chiar OEM:  AutoHold, ESP, Mode, OFF Road, Frana de mana: 56G 927 225B

Produsul a sosit in 2 saptamani impreuna cu cablurile de reparatie cod 000 979 009 E si banda Tesa.
Am montat butoanele, toate butoanele se aprind uniform insa evident ca functioneaza doar cele care erau deja pe masina; DMS si OFF Road nu fac absolut nimic.
Am studiat putin diagramele si inteleg ca pentru DMS am nevoie sa trag 2 fire de la mufa cu 16 pini de la grupul de butoane la BCM si anume : 7->34; 15->21

Pentru OFF Road, la fel e nevoie de inca 2 fire din aceeasi mufa tot la BCM, si anume: 11->50; 16->45

Pentru DMS o sa am nevoie de codurile SwAP(aici inca nu sunt pregatit).

Pentru OFF Road, cum masina e manual si FWD, nu prea vad sa faca multe chestii acest mod pentru mine, cel mult sa imi franeze probabil la mersul in panta?!?!
Acum, am mai facut mici retrofituri pe Skoda in trecut, nimic complicat sau care sa necesite coduri SWAP dar am zis ca de data asta sa si documentez procesul.

Intrebare: oare pot face pentru modul OFF Road doar  sa imi afiseze meniul OFF Road pe care deja il am activat pe unitatea multimedia? Adica daca tot am pus butonul, sa si faca ceva 😅

Skoda Karoq 2019 Style 1.6 TDI manuala FWD

Multumesc pentru eventualele sfaturi si critici!

skoda karoq mode select.PNG

skoda karoq off road.PNG

button.PNG

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!