Jump to content

Amortizoare Spate Golf 8.5

dnysterian
 Share

Postare recomandată

Deschid si eu un nou topic cu o problema pe care am descoperit-o recent pe Golful meu cu doar 28k km parcursi.

Este vorba de amortizorul dreapta spate care are urme de scurgere ulei pe el.

1147084502_WhatsAppImage2025-11-26at15_16.46_2820300b.thumb.jpg.c18d929f5ca65d60be3fa30df2303e0a.jpg

Am luat legatura cu cei de la reprezentata cu aceasta problema, iar ei sustin ca e o chestiune normala, ca ar fi si o informare in acest sens, si am sa va atasez citatul lor chiar si exeplificat cu o poza:

,,O ușoară peliculă de ulei pe tija pistonului de amortizor nu numai că nu se poate evita, dar este chiar necesară pentru lubrifierea garniturii''

,,O peliculă fină de ulei pe tija pistonului de amortizor, respectiv pe tubul amortizorului corespunde nivelului actual al tehnicii. Aici nu este vorba de o defecțiune''

200265434_WhatsAppImage_ddd26506.thumb.jpg.365ac6339fbccfe46cb288c74ef99df6.jpg

Masina este cu echipare "pachet drumuri grele", dar nu cred ca are vreo importanta.

Eu stau si ma gandesc la ceea ce sustin ei ca reprezentanta si fug cu mintea ca celelate 3 amortizoare care nu prezinta acea scurgere "NECESARA", ca fiind defecte.

Este cineva care are cunostinta despre aceasta "NORMALITATE" ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!