Jump to content

actuator+turbina

micutu82
 Share

Postare recomandată

Salutari, detin o skoda octavia 2, 1.2tsi, fabricatie decembrie 2011. Masina are cca 97000km. De ceva timp mi se tot aprinde becul EPC. Am fost la un mecanic de cartier si mi-a zis ca este eroare pe partea electrica a actuatorului (P334A) si trebuie schimbat actuatorul. De aici incepe problema ca nu prea l-am gasit. L-am gasit doar pe skoda-parts la vreo 1600lei. M-am gandit sa intreb si la Porsche. Ei mi-au spus ca au o reducere de vreo 40% pe piesa si ar veni cam 1000 lei dar nu monteaza fara diagnoza. 

Am zis ok, am fost la ei la diagnoza si supriza, nu pot schimba doar actuatorul, asa zice manualul skoda si ca trebuie cu tot cu turbina. Mi-au zis ca pe masina am turbina cu codul 03F.145.701H si ca in acest caz manual le zice ca trebuie cu tot cu turbina. Daca turbina avea F in coada, se putea schimba doar actuatorul. 

Acum vine intrebarea, oare nu se poate schimba doar actuatorul? Ca asa am vorbit cu cei de la skoda-parts, pe VIN, si mi-au zis ca-i cel de origine si se potriveste. De ce  in manualul skoda zice "nu"...asta nu mai inteleg si n-au putut nici cei din service sa-mi zica.

Multumesc

Modificat de micutu82
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• micutu82
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!