Jump to content

Valori geometrie

stf9
 Share

Postare recomandată

Salut.

Am schimbat recent bucșile, pivoți, etc. pe puntea față, anvelopele și la geometrie mi-au zis că ar trebui sa schimb șuruburile de pe spate că nu le pot desface.Ei ar recomanda schimbarea completă, nu doar șuruburi.

Dar am observat că pe față a rămas un unghi nereglat, cu eroare mult mai mare față de spate.

Dimensiuni anvelope: 205/55R16

Camber spate stanga-dreapta 1.54  în loc de 1.20 +/- 0.30.

Caster față stânga-dreapta 6.45 în loc de 7.32 +/- 0.30.

Acestea sunt singurele valori cu roșu.

Pentru spate, la valorile actuale, este necesar să intervin asupra suspensiei sau nu este o problema depășirea aceea minoră.

Pentru față, valoarea caster, este nevoie să schimb service-ul unde fac geometria?

Modificat de stf9
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Caster nu se poate regla, camber spate se regleaza dar deviatia este neglijabila. Camber/caster nu afecteaza major uzura anormala a anvelopelor.
Pentru spate trebuie suruburi/bucse/brate. In unele cazuri e nevoie de demontare cadru suspensie pentru bratele de sus.

Link către comentariu

Ok.Mersi!Mașina nu vibrează/scârțâie la denivelari/viteză.Nici anvelopele vechi nu au fost tocite inegal.Doar că nu au putut să desfacă șuruburile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!