Jump to content

VW Tiguan 2018 2.0TSI 220CP 4motion Highline in Crimson Red Metallic & interior alb

razvanpuc

Postare recomandată

Salutare!
Asta este prima postare pe acest forum, am decis sa ma alatur deoarece nu prea gasesc informatii despre combinatia mea de motorizare si caroserie. Am experienta cu VCDS, am mai activat cateva chestii ici-colo, insa vreau sa trec serios pe capitolul performanta.
Masina este folosita daily, insa adevaratele avantaje ale ei se simt pe drumuri lungi, suficient de confortabila si sprintena incat n am avut ce reprosa, are in prezent 74.000 km, este aproape complet dotata(ma bate gandul la retrofit uri insa nu stiu daca merita unele sau nu), pe vara am jante JR36 de la japan racing, hankook s1 evo3 suv xl, si recent am imbunatatit sistemul de franare (pe fata frane de golf 8 r 357 perforate si placute dba extreme, tot kitul undeva la 1800 euro, iar pe spate discuri perforate cu placute brembo) si urmeaza sa investesc intr un sistem de evacuare mai "placut"(cel stock da pops cand schimba viteza, insa cam atat, nu se prea aude). 
Asa ca daca aveti intrebari/sugestii, le astept cu drag!

20250905_120604_3_44.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Colegul nostru @lambda_dryver poate sa iti dea orice sfat legat de masina. Poti vedea pe topicului lui tot ce inseamna upgrade-uri la Tiguan. 

Link către comentariu

Culoarea asta, Crimson Red Metallic este exceptionala. Pune si niste poze cu interiorul, sa vedem pachetul complet. 

Cat priveste jantele, eu personal le-as da jos imediat. Nu imi plac.

Ps: daca nu poti sa pui mai multe poze din motive de dimensiune, foloseste un picture resizer si o sa mearga. 

Spor la modificari!

Link către comentariu
2 hours ago, Bebeee said:

Sa o stapanesti sanatos.

Colegul nostru @lambda_dryver poate sa iti dea orice sfat legat de masina. Poti vedea pe topicului lui tot ce inseamna upgrade-uri la Tiguan. 

Hah, datorita lui mi am imbunatatit sistemul de franare, am vorbit si pe fb acum 2 ani cand am cumparat masina! A fost singurul de pe grupul de Tiguan AD1 Ro care chiar mi a raspuns acolo la o postare, si m-a indrumat cu cateva detalii si modificari pe care si el le a facut la a lui bestie. Trebuia sa ma astept ca este prezent si aici!
P.S, asa arata masina cand am luat o, inca mai am jantele Auckland, tot pe iarna puse, dar masina nu mai este cromata.

20240224_164505(0) (1).jpg

Link către comentariu
3 hours ago, cristi511 said:

Culoarea asta, Crimson Red Metallic este exceptionala. Pune si niste poze cu interiorul, sa vedem pachetul complet. 

Cat priveste jantele, eu personal le-as da jos imediat. Nu imi plac.

Ps: daca nu poti sa pui mai multe poze din motive de dimensiune, foloseste un picture resizer si o sa mearga. 

Spor la modificari!

Dupa ce termin capitolul putere si suspensie, o sa iau Rotiform, fiindca sunt moartea mea dar nu mai aveam 5k euro pentru un set cand abia ce luasem masina...
Lipseste ventilatia si masajul in scaune, hud si dynaudio cu navi mai mare. In rest, tot ce se putea pune,e aici.
Masina e comoda pe absolut toate scaunele, eu ca sofer n am simtit 18 ore de condus pana in Turcia! Si in spate s-a dormit puternic pe noapte... la 150km/h.965533010_20240329_234056(1).thumb.jpg.6ac0a91f29d6003d01ed884a7fb438a4.jpg

Modificat de razvanpuc
Link către comentariu

Aveti 20-30 de ani sau cum de puteti conduce 18 ore continuu ?

Bravo daca puteti asa ceva 

Eu dupa 4 ore trebuie sa opresc sa ma dezmortesc , pentru mine mersul e pozitia preferata , cand merg ma simt cel mai bine , statul jos nu prea ...si mai mult jos stau 

Pana la 38 de ani plecam de la firma dimineata la 10 cand veneau angajatii , dormeam si reveneam , verificam ce si cum , puneam totul la punct si cand plecau angajatii inchideam firma si ma puneam pe munca

Acum nici sa imi dai milioane de euro nu as mai putea nici jumate din ce faceam , s-a terminat 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• cristi511
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!