Jump to content

Kia Ceed 3 DCT

EmilianPop

Postare recomandată

Kia a evoluat foarte mult in ultimii ani. Am avut la firma lauta din intamplare la o licitatie un Stinger, 2.0T 265cp, RWD, tot ceva echipare de top, GT Line sau ceva de genul. Am ramas FOARTE surprins de calitatea interiorului, a materialelor, desi cu suspensie sport si jante pe 20, filtra bine orice denivelare, nu se simtea rigida deloc, desi statea pe drum foarte bine, doar cuvinte de lauda. Calitativ cel putin la nivel de tripleta germana AUDI/BMW/Mercedes.

Link către comentariu

@acidone77, daaaa pai Stinger-ul e top.. Multi jurnalisti auto ziceau ca cel mai mare defect al Stinger-ului e emblema de Kia. :D Sincer, ma gandeam si eu la unul, inlocuitor pentru Ceed. Doar ca pe facelift nu exista decat 3.3T. Restul motoarelor, au renuntat la ele. Iar la 3.3 in Romania, impozitul e pe masura... 

Link către comentariu

Recent a beneficiat si de un detailing interior + exterior (polish + ceramica). Vopseaua a fost destul de afectata aparent, chit ca nu am pus peria pe ea niciodata. Oricum, a meritat din plin! 
1284605232_20251010_182454(1)(1)2.thumb.jpg.3cc81f50f8fb26b563bfe018f822bfde.jpg20240721_192140.thumb.jpg.82641516384107168b406d8e253a4c8f.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!