Jump to content

Sfat achizitie - Skoda Superb 2.0 TSI 280

MTeiu
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Tocmai ce am vandut B8-ul (2.0TDI 4M 190cp) si m-am pus pe cautat un TSI 280 (B8 / Superb)

Intr-un final am gasit o masina, pe care am si fost s-o vad.

Un Superb MY2018, 2.0 TSI 280 Sportline cu absolut tot ce se putea pune la momentul achizitiei, culoare Dragon Green.

Am facut o proba de drum, am pus VCDS, am verificat distributia, mi-a fost prezentat istoricul de reprezentanta al masinii pana la achizitie.

Problema este ca masina are 195k km si desi nu mi-a dat semne de absolut nimic, imi fac griji nefiind un 'connoisseur' al EA888.3-ului.

2018-2023 a fost la un singur proprietar in germania

2023-prezent Romania

2023 - 180k km - stage 1 tcu/ecu DOP

Masina a avut o singura dauna in 2020 - bara, far si un colt de copta.

Am extras tot din istoricul de reprezentanta pana la 159k si am facut un tabel.

1445262440_C4C194AD-848B-406F-9FE8-77DF9D7456A3.thumb.png.b7db3c58bbc955cf01698ccbfcd1e1c5.png

Pretul masinii este de 18.8k (negociat la fata locului) si include 2 seturi de jante + anvelope dot 24 pentru ambele sezoane, impreuna cu piesele stock de pe masina  (frane fata + admisie).

Voi ce parere aveti? Este de speriat un nr asa mare de km pentru o masina de genul? Merita achizitia?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu as sta departe de o masina care are modificari la motor si frane, ea nefiind nici pe departe gandita ca o masina sportiva. Ma gandesc la uzura si solicitari peste nivelul gandit de producator, la o intretinere potential costisitoare si la asteptari nerealiste.

Link către comentariu

11 hours ago, MTeiu said:

Problema este ca masina are 195k km

Da ,prea multi km pentru o benzinara 

Link către comentariu

23 hours ago, dercos said:

Eu as sta departe de o masina care are modificari la motor si frane, ea nefiind nici pe departe gandita ca o masina sportiva. Ma gandesc la uzura si solicitari peste nivelul gandit de producator, la o intretinere potential costisitoare si la asteptari nerealiste.

Multumesc de feedback, tind sa cred ca ai dreptate.

22 hours ago, EEXCALADE said:

Da ,prea multi km pentru o benzinara 

Ca de obicei, Cătălin cel rațional. Mersi de feedback.

O recomandare de mașina în bugetul respectiv, fără probleme uzuale?

De preferat break/suv 4x4? Mă uitam si dupa BiTDI-ul de la B8 deși l-am dat pe 'dracu' ca să-l iau pe tasu', deși oscilez spre ceva benzina având în vedere ca 80% din drumuri le fac în oraș.

Am condus ca mașina închiriată 1.5 eTSI de pe G8 si nu mi-a plăcut cutia de viteze, nu am condus niciodată B8 hybrid, dar bănuiesc ca e același lucru..

Multumesc.

Link către comentariu

2.0 benzina e ok ,dar nu la pretul ala cu asa multi km 

Sunt bani multi ,trebuie sa iei ceva pana sau in jur de 100.000 im 

Link către comentariu

2 hours ago, EEXCALADE said:

2.0 benzina e ok ,dar nu la pretul ala cu asa multi km 

Sunt bani multi ,trebuie sa iei ceva pana sau in jur de 100.000 im 

Din pacate nu ma incadrez in buget pentru ceva cu așa putini km, cel puțin nu în RO si sunt foarte reticent sa cumpar mașini din afara din cauza ca nu am timp sa mă deplasez.

Vedem ce mai apare la anul.

Link către comentariu

3 hours ago, MTeiu said:

Am condus ca mașina închiriată 1.5 eTSI de pe G8 si nu mi-a plăcut cutia de viteze, nu am condus niciodată B8 hybrid, dar bănuiesc ca e același lucru..

Nu, nu e acelasi lucru: G8 eTSI are DQ200 iar B8 hybrid are DQ400e cu ambreiaje umede si un motor electric.

Modificat de tzuicomicina
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   3 membri

• marius1982.11
    • gabinitu23
    • flav09
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!