Jump to content

Sfat achizitie - Skoda Superb 2.0 TSI 280

MTeiu
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Tocmai ce am vandut B8-ul (2.0TDI 4M 190cp) si m-am pus pe cautat un TSI 280 (B8 / Superb)

Intr-un final am gasit o masina, pe care am si fost s-o vad.

Un Superb MY2018, 2.0 TSI 280 Sportline cu absolut tot ce se putea pune la momentul achizitiei, culoare Dragon Green.

Am facut o proba de drum, am pus VCDS, am verificat distributia, mi-a fost prezentat istoricul de reprezentanta al masinii pana la achizitie.

Problema este ca masina are 195k km si desi nu mi-a dat semne de absolut nimic, imi fac griji nefiind un 'connoisseur' al EA888.3-ului.

2018-2023 a fost la un singur proprietar in germania

2023-prezent Romania

2023 - 180k km - stage 1 tcu/ecu DOP

Masina a avut o singura dauna in 2020 - bara, far si un colt de copta.

Am extras tot din istoricul de reprezentanta pana la 159k si am facut un tabel.

1445262440_C4C194AD-848B-406F-9FE8-77DF9D7456A3.thumb.png.b7db3c58bbc955cf01698ccbfcd1e1c5.png

Pretul masinii este de 18.8k (negociat la fata locului) si include 2 seturi de jante + anvelope dot 24 pentru ambele sezoane, impreuna cu piesele stock de pe masina  (frane fata + admisie).

Voi ce parere aveti? Este de speriat un nr asa mare de km pentru o masina de genul? Merita achizitia?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu as sta departe de o masina care are modificari la motor si frane, ea nefiind nici pe departe gandita ca o masina sportiva. Ma gandesc la uzura si solicitari peste nivelul gandit de producator, la o intretinere potential costisitoare si la asteptari nerealiste.

Link către comentariu

11 hours ago, MTeiu said:

Problema este ca masina are 195k km

Da ,prea multi km pentru o benzinara 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!