Jump to content

Otto - Un neamț cu caracter (BMW M2 F87 2016)

voinea

Postare recomandată

• 4 weeks later...

Dupa o pauza mai lunga de la forum si revenind aici pentru a prezenta masina de zi cu zi si pt a-i tine un istoric, ma bucur ca am gasit acum si noua rubrica dedicata altor marci. :)

Foarte frumoasa masina, vazusem ca o ai de mai demult si ma bucur ca dupa atata timp de la achizitie a ramas la fel de placuta si distractiva de condus. Si ca ai decis sa o prezinti.

Am si eu varianta Long Beach Blue de aproximativ un an, am incercat sa ma bucur cat pot de ea, cumpatat, pe strada.

Inca e distractiva, in limitele alunecarii, desi imi inchipui cat de diferita si la alt nivel e experienta pe circuit.

Te-ai uitat la upgrade-urile relativ usoare care pot fi facute pentru a o apropia de M2C? Ma refer la softul de MDM, EPS si diferential, care pot fi preluate direct.

Mi se pare interesant ca ai tinut modificarile relativ in frau, dar in acelasi timp, e si multa masina de stapanit pana sa fie nevoie de ele.

Link către comentariu

Cred ca adesea o masina mai putin puternica te implica mai mult in condus si te face sa fii mai bun la volan, pentru a compensa lipsa puterii. Pe M2 puterea e suficienta, as zice si merita pastrat stock. Pe mine ma bucura intotdeauna cand conduc M2-ul (DCT), suna bine, da si din fund, daca e provocat, dar e controlabil, anvelope PS 5. Amuzant e ca masina imprumutata unui prieten ce avea un 440xi i-a dat transpiratii reci la un drum lung (de campie), a spus ca i se pare ca vrea sa il omoare :), e drept ca avea Bridgstone-urile originale, care devenisera mai rigide si aderenta era scazuta. CS-ul manual cu Cup 2 e insa muuult mai brutal, chiar violent si trebuie multa atentie. Chiar si cu anvelopele incalzite bine, la temperatura exterioara de 30 grade, in treapta a treia la 110km/h daca strivesti acceleratia spatele incepe sa faca stanga-dreapta. Zici ca e hot road :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!