Jump to content

Toro - 7P din 2011

NicNic

Postare recomandată

Mecanicul se uita mai mult ca sigur dupa lichid scurs vizibil pe ele, ceea ce n-o sa vezi decat in cazuri extreme, ca nu se prea sparg. Dar daca compari inaltimea unuia uzat cu unul nou o sa vezi ca ai tasare la cel vechi chiar de ordinul cm-ilor. Eu am bagat un endoscop de la lidl cu led in varf sub fusta de cauciuc a lor si se vedea urma de negreala intarita ca o vopsea uscata subtire unde au mai pierdut lichid, dar la ochi nu ai cum sa vezi. 

Modificat de dkmg33
Link către comentariu

Chiar tremura volanul ? Asa rau vibreaza ?

Nu imi dau seama daca se aude ok sau nu , ca frecventa si zgomot in clip pare ok totusi , cam asa se aude motorul la masina asta 

Link către comentariu
1 hour ago, dkmg33 said:

Mecanicul se uita mai mult ca sigur dupa lichid scurs vizibil pe ele, ceea ce n-o sa vezi decat in cazuri extreme, ca nu se prea sparg. Dar daca compari inaltimea unuia uzat cu unul nou o sa vezi ca ai tasare la cel vechi chiar de ordinul cm-ilor. Eu am bagat un endoscop de la lidl cu led in varf sub fusta de cauciuc a lor si se vedea urma de negreala intarita ca o vopsea uscata subtire unde au mai pierdut lichid, dar la ochi nu ai cum sa vezi. 

Buna idee, sa verific cu camera boroscopica.

Numai ca ar trebui sa am pe cineva cu experienta, sa stie ce e de vazut ...

57 minutes ago, tavitara said:

Chiar tremura volanul ? Asa rau vibreaza ?

Nu imi dau seama daca se aude ok sau nu , ca frecventa si zgomot in clip pare ok totusi , cam asa se aude motorul la masina asta 

Daca poti reda videoclipul pe un sistem audio mai bun, cu bass corespunzator, eventual dai si putin mai tare, vei simti exact cat e de deranjanta vibratia/zgomotul ala.

Insa este ok sunetul motorului, ascultat de afara , si cu capota ridicata. Deci nu motorul e cauza vibratiilor din habitaclu, e ceva ce le permite sa se manifeste asa..

Modificat de NicNic
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• dragos2007
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!