Jump to content

Asociere memorie scaun cu cheia q5

adicorbos
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Vă rog să mă ajutați cu o informație: cum se poate asocia memoria scaunului șoferului cu una din cheile mașinii, iar cealaltă poziție de memorie cu a doua cheie. La vechea mașină ,Passat 2022, am făcut un upgrade la scaune electrice cu memorie încălzire, ventilație și masaj , din fabrică având scaune standard (trendline) dar cu ajutorul lui Sabin am reușit să memorez câte o cheie cu o poziție a scaunului.

Acum sunt posesorul noului Audi q5 echipare tech pro și interior piele perforată S-line, și am bifat din fabrică memoria scaunului pentru șofer dar nu reușesc să asociez o poziție de memorie cu o cheie. La Passat când descuia soția cu cheia ei, după ce deschidea ușa șoferului se așeza scaunul pe memoria ei. Când descuiam cheia mea, după deschiderea ușii se seta pe poziția memorată de mine.

acum la Audi trebuie să țin apăsat pe butonul de memorie când vreau să modific poziția mea sau a soției, desi folosim chei diferite 

IMG_1424.jpeg

IMG_1425.jpeg

IMG_1423.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai zice ca din infotainment, e pt vw, dar audi e tot vw cu mai multa piele:)):

Step 1: Program the first driver's settings

Adjust the seat and mirrors to your preferred driving position.

Press and hold the "Set" button.

While still holding "Set," press memory button "1" until you hear a beep, indicating the position is saved.

Navigate to Vehicle > Settings > Seats > Driver Seat & Mirrors > Easy Entry/Exit & Memory on the infotainment screen.

Enable "Assign to Key" or "Link to Key Fob".

Select memory button "1" and lock the car with the first key fob. 

Step 2: Program the second driver's settings 

Ensure the second key fob is outside the car.

Enter the car with the second key fob.

Adjust the seat and mirrors to the second driver's preferred position.

Press and hold the "Set" button.

While holding "Set," press memory button "2" until you hear a beep.

Go to Vehicle > Settings > Seats > Driver Seat & Mirrors > Easy Entry/Exit & Memory.

Make sure the correct user profile is active.

Select memory button "2" and lock the car with the second key fob. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!