Jump to content

Probleme dupa schimbarea distributiei si curatarea supapelor

crycu87
 Share

Postare recomandată

Va salut! La motorul de 1.2 tsi 110cp, avand 181.000 km, am zis ca e timpul sa ii schimb distributia originala, avand 10 Ani si atatia km.. am schimbat distributia la un service apoi a 2 a zi am fost la un alt service sa curat supapele cu coaja de nuca. Dupa 20km s a aprins epc si check ul, erorile fiind aratate in poze. Am curatat senzorii de la galeria de admisie si cel de pe tubulatura de la clapeta cu spray de contacte si apoi suflate cu aer, si s au stins. Dar tot nu imi place cum merge.. parca se aude un zgomot urat la motor… aveti idee ce poate fi sau aveti vreun electrician recomandat pt diagnosticarea si repararea masinii? 
multumescF4BE7883-6874-4212-BF89-871FC6B6FEED.thumb.jpeg.6ca9109892028b27c44c6725c9909b36.jpeg170C7EA7-131F-4FAD-AF8E-AEEC69566205.thumb.jpeg.f2972b06c4b190b942a305b4b80f778e.jpeg

D5FE9051-8E4B-48E1-A846-1D799D786EF4.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

exact.. du-te inapoi la meseriasi sa mai incerce odata punerea la punct a distributiei

din pacate, am vazut ca 90% din mecanici si service-uri schimba distributia la 1.2 /1.4 TSI   si 1.0 /1.5 TSI prin semne/diverse blocaje ale axelor/arborelui cotit. 

NU asa se face. Se blocheaza axele cu came / arborele cotit cu sculele speciale, se slabesc pinioane pe axele cu came, se strange cureaua, se strang pinioanele la loc. 

image.thumb.png.e0495484075f1ed413f04f9ee0928dec.png

si asta in varianta simpla, ca la ACT si EVo , e si mai complicata treaba

Link către comentariu

Tot cu cale a schimbat si el distributia, dar cand a schimbat si pompa de apa o fi miscat o.. nu stiu ce sa zic. Acum oare  o mai poate pune la loc cum trebuie daca nu mai are pozitia de referinta?Multumesc 

Link către comentariu

Folosind sculele dedicate si procedura data de VW.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!