Jump to content

Arteon 2.0 TSI, 272cp, 4Motion, R-Line - Curcuma Yellow

AndreyPH

Postare recomandată

Like Like ! Aspect exterior perfect 

Furtunul de la pompa tras dupa masina arata in schimb naspa 

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Sa o porti sanatos!

Greu tare cu talon de 35, stiu cum este...

Link către comentariu

Welcome to the dark side of 2.0 turbo petrol.

Link către comentariu
9 hours ago, AndreyPH said:

sa merg pe un stage 1 ecu/tcu sau sa ii arunc si o admisie R600 ?

Faina masina, sa ai parte de ea.

Nu are rost sa ii pui nicio admisie daca nu ii faci si soft. Stage 1 Ecu + Tcu schimba radical masina, in bine. Iti rezolva toate neplacerile din Drive. Studiaza ofertele si go for it. 🚀🚀 LE: nu are rost sa ii pui admisie doar pt Stage 1. Si sa mergi mai departe nu prea are rost, mai ales daca nu o sa tii mult masina.

Link către comentariu
marius1982.11

"Frumos, elegaaant, cadecat".

Consumul ala e teribil in schimb.

Link către comentariu

Mi se pare WoW sa faci 150k km si sa ai vopsea orginala integral😁

Link către comentariu

Fain Passatu'! Sa te bucuri de el! Imi place culoarea! ❤️ 

Am avut 2.0 TSI pe GTI DSG si confirm ca putea sa consume si 18% in traficul bucurestean sau daca te credeai "pe circuit". Am avut si Passat CC 2.0 TDI DSG (170 HP) si mai mult de 12% nu consuma, dar nici nu oferea placerea condusului si sunetul TSI-ului, nu mai zic de acele "exhaust farts".

Am apreciat in schimb geamurile fara rame! Mi-a placut designul asta, mai ales ca in 2008 era ceva "WOW" pe o masina cu 4 usi, vorba aia, CLSu' saracului! Dupa ceva timp a aparut si seria 6 GRAN COUPE si A7, masini care imi plac si in ziua de azi, CC-ul era "fortza" pe vremea cand a aparut!:icon_thumright:

Oricum, cand iti iei o masina pentru "suflet", consumul este doar "o cifra"! 😉 Sa vezi la V8 cand iti afiseaza 48% consum mediu in Bucuresti. 🤪

Modificat de corad0
Link către comentariu

Multumesc pentru urari, stimabililor! 

Intr-adevar, faptul ca nu e revopsita, cat si culoarea speciala, m-au atras mult si a cantarit decisiv sa cumpar masina. Are pe capota, vreo 3 mici retusuri, cat o boaba de piper, unde a sarit vopseaua de la pietricele, dar punctata vopseaua frumos, nu se observa decat daca stai lipit de masina. 

Am comandat filtrele, uleiul si bujiile pentru o revizie corecta si intratul in iarna cum se cuvine. Surprins de faptul ca cere ulei 504.00/507.00, de care bagam in fosta Octavie. :D Asadar, am revenit la fostul Valvoline Synpower 5W-30 si vedem cum se misca masina cu el. La diesel am fost foarte incantat. 

Trebuie sa ajung la un dealer, sa imi stearga userul fostului proprietar din Infotainment, desi i-am dat resetare si a pierdut tot, m-am logat cu mail-ul si parola mea, nu pot deveni Utilizator principal fara o vizita la dealer ... absolut aiurea. 😕 Implicit nu pot activa aplicatia de mobil, nu pot cumpara abonamentul pentru functiile remote de climatizare si ce mai e. Putin gust amar legat de aspectul asta.

Link către comentariu

No , daca asta te-a atras ca nu e revopsita , de ce freci furtunul ala de la pompa de vopsea ?

Link către comentariu

Faina masina - iar consumul nu pot zice sa ma surprinde - in oras ma refer. Dar in acelas timp, nu prea e masina de oras...

Evacuarile fake sunt un trend nenorocit - pana si la Audi fac porcaria asta... printre alte decizii gresite ale grupului din ultimii ani .... 

@tavitara - buna observatie 

Modificat de mad_kat
Link către comentariu
41 minutes ago, tavitara said:

No , daca asta te-a atras ca nu e revopsita , de ce freci furtunul ala de la pompa de vopsea ?

😁😁😁 A fost prima, si sper, ultima data la ea cand parchez la partea opusa rezervorului. De regula am rabdare si astept la o pompa de dreapta, insa la OMV'ul din Rasnov s-a nimerit jumatate de oras sa alimenteze in momentul ala, si cum ma grabeam sa ajung la Bucuresti, well ... s-a-ntamplat. Nah, ca am gasit si scuza! :))

Link către comentariu

Mai este ca parchezi si eu asa pe partea gresita a pompei, dar tin in mana furtunul cat timp alimentez ca sa nu o ating.

Evacuarile fake sunt si pe S6, o masina cu valente sportive clare, chiar daca TDI :)) . Probabil ca sa nu se afume bara =)). Deh, sportiva TDI, ce oximoron.

Link către comentariu

No, frumos frumos! Sa o stapanesti sanatos! 

1. Scapa de extensiile alea de prost gust de padele. 
2. Mie nu-mi place culoarea jantelor. Bine, nu inteleg deloc sensul jantelor de culoarea inchisa (culoarea cauciucului). Cand vad una stau sa ma chiorasc sa vad daca are jante de 13 sau de 19 :))deci, de cat ai flancurile cauciucurilor? 85? 😛

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!