Jump to content

VW CC 3.6 VR6

Hayate

Postare recomandată

De ce nu? pt ca 2k euro impozit anual, daca nu esti scutit cumva.

In rest da, e ce trebuie.

Sa o folosesti sanatos si fara incidente. Fain interior, mai ales daca ai copii mici.

Link către comentariu

Oau , tare , doar 5220 lei impozit anual la motorul asta de 3597

Nu era de ajuns motor de 3 la masina asta ?

Link către comentariu

Nush cum e la alte orase, dar la timisoara impozitul nu e mai putin de 10500ron.

PS: cu 10% reducere

Link către comentariu

Eu platesc 415 gbp (2400 ron) impozit la a mea cu taxa de autostrazi inclusa, ce-i drept, e mai "subtire" motoru'. 

Daca pe om il face fericit, ce mai conteaza? E o motorizare foarte rara, pana la urma pentru pasiunea asta pe 4 roti nu e nevoie sa dai explicatii! 

@HayateFelicitari pentru masinuta, sa te bucuri de ea! ❤️ 

Modificat de corad0
Link către comentariu

Si mie mi-ar placea un S6 V10, 5.2 FSI cu motor de Lambo, dar ma doare capu' numa' cand ma gandesc. Era unu' pe strada la mine de vanzare, mama mama...but again.

E mai ieftin sa ai un motor de 5.0(de Mustang) in Germania decat la noi.

Sigur, nu conteaza cand indeplinesti un vis dar cand te gandesti ca platesti masina aia inca o data in 4 ani 😐

Link către comentariu

Un pic mai incolo (mult mai ) va deveni clasica. Curajoasa alegerea motorizarii. Sper sa "te tina"

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am schimbat pompa de apa, antigelul, uleiul, filtrul de ulei si cel de aer.

Am reconditionat etrierul spate dreapta. Urmeaza sa inlocuiesc si motorasul de frana pe spate dreapta.

Masina a primit numere rosii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   2 membri

• gabriel88
    • ssergiu14
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!