Jump to content

Vw Touran TDI probleme circuitul de racire

roro
 Share

Postare recomandată

VW Touran BKC, model cu incalzire auxiliara, dupa  inlocuire garnitura chiulasa, kit distributie si pompa de apa noi, termostat nou,am urmatoarea pb cu circuitul de racire. Pt inceput furtunul de jos de la radiator ramanea rece cat si furtunele de la circuitul mic. Furtunul catre radiator sus, fierbinte.Am suspendat pe rand : racitor egr, incalzire auxiliara, radiator calorifer interior dar fara succes. Apoi am scos termostatul desi e nou, dupa aceasta mi s-a incalzit si furtunul de jos dar restul furtunelor pe circuitul mic nu. Daca las motorul sa mearga pana la temp peste 90  si accelerez se supraincalzeste si da afara din vas. Retururile la vasul de expansiune sunt verificate, vine apa iar la accelerare vine mai puternic. Am facut test de garnitura chiulasa cu subsanta si pare ok. Se comporta ca si cand pompa de apa nu ar pompa apa prin circuitul mic. Pompa de apa este noua pusa odata cu distributia si garnitura de chiulasa. Daca a mai patit cineva asa, sau are ceva idei apreciez anticipat. Nu mai stiu ce sa verific, nu e logic sa nu faca circuitul de apa mic. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Al Bundy
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!