Jump to content

Volant B8.5 TDi 150CP

laurstef
 Share

Postare recomandată

Ziua bună!

Am tot căutat informația pe forum și nu am găsit mare lucru. Mai precis sunt informații din 2023 care, cel mai probabil, nu mai sunt de actualitate fiind deschise la topicul general de TDi.

Așadar, ce volant îmi recomandați pentru mașina din semnătură? Ce producător, evident. Mai degrabă un kit complet cu tot cu ambreiaj, rulment și toate cele necesare. Nu știu nici cu ce echipare vine pe original.

Eu am găsit ceva AICI dar, cum nu mă pricep, nu știu dacă merită diferența de preț față de cele care sunt în țară. Plus că se mai adaugă și costurile de transport care cred că sunt marișoare dată fiind greutatea coletului.

Ideea este că îmi bate volantul (la rece) de mă seacă. Mașina are acum 155.000km și vreau să îl schimb cât de curând.

Mă puteți ajuta cu niște păreri și/ sau sfaturi, vă rog? 

Vă mulțumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• adrian001
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!